Wpis z mikrobloga

Jak się ma dwójka do jedynki? Grałem kiedyś w jedynke i nawet mi siadła. Jest sens kupować kluczyk czy lepiej sobie po latach jedynke elegancko odpalić

Dodam, że nie pamiętam nawet jak się w to grało

#pathofexile2 #pathofexile #poe2
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Styline: A wg mnie warto kupić, pierwsze przejście kampani sprawia dużo funu, w tej lidze przejście zajeło mi 17h.
To teraz sobie przelicz czy się opłaca. Za pierwszym razem pewnie zejdzie Ci z 25h, czyli 25h za za około 90zł
  • Odpowiedz
  • 1
Z patcha na patch coraz gorzej. Nie wiem jak im się to udało, ale w 0.1 ta gra, a przynajmniej kampania i wczesne mapy dawały więcej radości. Teraz czuję się jakbym pracował, a nie bawił się. #poe2 chyba nie dla mnie. Wracam do 1.
  • Odpowiedz
@Styline: dwójka to trochę inna gra, niby szkielet ten sam, ale ma się wrażenie, jakby ktoś pomieszał poe z darksoulsami. Ogólnie jest dużo trudniejsza mechanicznie, ma cięższe bossfighty, gorszą itemizację, do tego widać, że gra jest niedokończona. Niby kampania przewidywana jest na 20h, ale brakuje w niej kontentu i mechanik, do których przyzwyczaiła nas już jedynka, więc jak ktoś wyżej napisał, lepiej sobie poczekać.
  • Odpowiedz
@mojemacki: no takie mam odczucia póki co. po pracy mam jakieś 1-2h grania kosztem na przykład seriali i mam raptem 3 akt zrobiony. Za 50k golda wygamblowałem jakiś unikalny zielony łuk i mi on kraszuje grę cały czas xD to przesądza o przerwie przynajmniej do czasu aż naprawią.

jedno mi się fest podoba - gra jest piękna i czuć każdą strzałę we wrogach. jak mobek do mnie biegnie a dostanie
  • Odpowiedz