Wpis z mikrobloga

Jak się ma dwójka do jedynki? Grałem kiedyś w jedynke i nawet mi siadła. Jest sens kupować kluczyk czy lepiej sobie po latach jedynke elegancko odpalić

Dodam, że nie pamiętam nawet jak się w to grało

#pathofexile2 #pathofexile #poe2
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Styline: A wg mnie warto kupić, pierwsze przejście kampani sprawia dużo funu, w tej lidze przejście zajeło mi 17h.
To teraz sobie przelicz czy się opłaca. Za pierwszym razem pewnie zejdzie Ci z 25h, czyli 25h za za około 90zł
  • Odpowiedz
@Styline: gra jest piękna ale jest w k---ę ŻMUDNA. Chcesz sobie casualowo popykać w przyjemną kampanię, która może wciągnie cię do endgame tej gry? Se nie popykasz każualowo bez instalowania miliona dodatkowych apek zewnętrznych, ba, bez nich to nawet ta gra handlu nie ma. Nie popykasz, bez tryhardowania, bo sama kampania jest na jakieś 20h. Se nie popykasz, bo poziom trudniści jest w------y w kosmos jak na casualowego potencjalnie nowego
  • Odpowiedz
  • 1
Z patcha na patch coraz gorzej. Nie wiem jak im się to udało, ale w 0.1 ta gra, a przynajmniej kampania i wczesne mapy dawały więcej radości. Teraz czuję się jakbym pracował, a nie bawił się. #poe2 chyba nie dla mnie. Wracam do 1.
  • Odpowiedz
@Styline: dwójka to trochę inna gra, niby szkielet ten sam, ale ma się wrażenie, jakby ktoś pomieszał poe z darksoulsami. Ogólnie jest dużo trudniejsza mechanicznie, ma cięższe bossfighty, gorszą itemizację, do tego widać, że gra jest niedokończona. Niby kampania przewidywana jest na 20h, ale brakuje w niej kontentu i mechanik, do których przyzwyczaiła nas już jedynka, więc jak ktoś wyżej napisał, lepiej sobie poczekać.
  • Odpowiedz
@mojemacki: no takie mam odczucia póki co. po pracy mam jakieś 1-2h grania kosztem na przykład seriali i mam raptem 3 akt zrobiony. Za 50k golda wygamblowałem jakiś unikalny zielony łuk i mi on kraszuje grę cały czas xD to przesądza o przerwie przynajmniej do czasu aż naprawią.

jedno mi się fest podoba - gra jest piękna i czuć każdą strzałę we wrogach. jak mobek do mnie biegnie a dostanie
  • Odpowiedz