Wpis z mikrobloga

antypolskiego

@wygryw50k: XD
Załóżmy że byłbyś deweloperem. Sprzedawałbyś taniej niż możesz i zmniejszał zyski dla patriotyzmu?
Jak kiedyś odsprzedasz swoje mieszkanie bo będziesz zmieniał - dasz mniejszą cenę niż możesz żeby innym zrobić dobrze?
  • Odpowiedz
  • 0
@masz_fajne_donice już przestań im tak wylizywać

to są solidne argumenty, jak inaczej nazwać cwaniactwo i manipulacje jak nie antypolactwem? fajnie, że miałeś spoko doświadczenia, mi na przykład nie podobało się jak jeden deweloper próbował mi wkręcić, że mieszkanie ma o 10 procent powierzchni więcej niż faktyczna użytkowa i od niej liczył zaniżoną cenę za metr; drugi przedstawiał, że salon ma 31m2 kiedy po analizie rzutu okazało się, że dopisał tam 8m2
  • Odpowiedz
@wygryw50k: Ja twierdzę że albo używasz słów których nie rozumiesz albo świadomie deprecjonujesz znaczenie takich zwrotów. To jak używanie ostatnio notorycznie 'zdrajca' prze prawicę.
A rzucanie się o to że ktoś sprzedaje za drogo przez wykopków to już w ogóle wyższy poziom s----------a po każdy po kolei bez wyjątku z tych komentujących jakby sam sprzedawał mieszkanie by chciał z tego wydusić ostatnią złotówkę od kupującego.
Zróbmy eksperyment logiczny. Jeżeli coś
  • Odpowiedz
  • 0
@masz_fajne_donice no nie, to ty wymyśliłeś sobie, że każdy polak to z definicji cwany złodziej co drugiemu rodakowi robi pod górkę i czepiasz się semantyki, sugerując, że bycie antypolakiem to coś pozytywnego xd

kupno mieszkania to jedna z największych decyzji każdego człowieka, w 99% przypadków najdroższy zakup w całym życiu, najczęściej wiążący się z kredytem na 30 lat. to nie jest kupno samochodu od janusza czy gofra nad morzem, to jest
  • Odpowiedz