Wpis z mikrobloga

@manlet185cm: Właśnie paradoksalnie dowiedzieliśmy się dwóch rzeczy:
- że istnieją kanalie łamiące normy społeczne i uważające to za coś dopuszczalnego,
- że życie nie jest często sprawiedliwe,
ale
- że ludzie dużo mogą, gdy się zjednoczą. I może nie sprawiedliwość ale jej namiastkę da się szybko osiągnąć.
  • Odpowiedz
@manlet185cm haha. Bo on ma znajomości mordo. Wiesz o co chodzi mordo. Jak mu portfel zniknie to kolega haker ci będzie hakował płytę główną i potem Phil z kolegami weźmie klamkę i zapuka do drzwi. Groźnie się zrobiło xD ciekawe jakiej marki autem jeździ ten obwisły frędzel. Nie wiem choć się domyślam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@manlet185cm: ciekawe czy pisanie w tym kontekście że ma b--ń nie jest jakąś podstawą do odebrania mu jej xD

jak robiłem ostatnio badania psychologiczne to podstawowe pytania były o a-----l, inne o to czy mam jakichś wrogów, czy ktoś mi czymś nie zawinił, czy nie mam problemów z pieniędzmi itd
  • Odpowiedz
@manlet185cm: jeden z moich znajomych jest tak zafascynowany jego osobą że ogląda każdy jego film i uznaje go za swojego krypto guru. Raz włączyłem jakis przykładowy film i jego 3/4 to lanie wody o tym jakim on jest wspaniałym analitykiem, jak praca w fabryce mclaren nauczyła go życia, że jest preppersem szykującym się na zagładę. 3/4 contentu to lania wody uwielbienia samego siebie. Wiadome jest że jest głownie za BTC
  • Odpowiedz
Kiedys znajomy mi mówił że on operuje już setkami milionów

@stara_biauka_: to akurat może być prawda, sam fakt, że ma te pensjonaty (są na wynajem, można tam pojechać) i typ sobie kupuje od tak Aventadora, to jednak trochę kasy kosztuje, te domy w oxfordzie ktore wrzucał na insta też ponoć jego
  • Odpowiedz
@assninja:

ciekawe czy pisanie w tym kontekście że ma b--ń nie jest jakąś podstawą do odebrania mu jej xD

to jest dowód, że w badaniach psycho skłamał a pytanie w podobie jest w pytaniach na bron
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: generalnie niemieckie auta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cała grupa VAG i fani nazistowskich aut to zazwyczaj c-----i ludzie.

I nie, nie piszę tego z zazdrości, bo miałem też topowe niemieckie auta, ale uważam, że nazistowskie marki premium są przereklamowane.

Śmiało można kupić nie tylko świetne, ale i lepsze auta pochodzące z innych krajów niż niemcy
  • Odpowiedz
  • 0
@stara_biauka_: phil jest debilem i tego kto go sledzi na twitterze to wie ze od lat lyka najglupsze fejki. Ale ma kase z krypto bo wszedl 10 lat temu i nazbieral wynawcow ale rownie dobrze mozna miec za guru goscia co wygral na loterii.
  • Odpowiedz
@To_The_Moon: tu akurat masz racje, przerobilem wszystkie topowe wozy hitkerowców tylko dlatego że słabo bylo z alternatywą. Teraz produkują straszny chłam. Ale co jest lepszą alternatywą? Lexus? Którego trzeba pilnowac na kazdym kroku
  • Odpowiedz