Aktywne Wpisy

Zmorka +314

czerwony_kmer +485
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Spotkałem się w serwisie z opinią sprzedawcy, który zalecił rozszerzyć gwarancję (po 2 latach zawsze mogę dostać zwrot). Mówił, że laptopy są tak projektowane, że po 2 latach się psują i warto rozszerzyć: wycofano lutowanie na ołowiu, powstają zimne luty i sprzęt szybko się psuje, a koszty naprawy spore. Co Wy na to?
Wiadomo, że sprzedawca zawsze namawia na dodatkowe koszta.
Czy rozszerzenie gwarancji nowego laptopa za 3 tys. do roku to dobry pomysł?
@okti325: Pewnie market typu saturn, media markt? Z tych gwarancji maja najwieksze prowizje a ty g---o dostaniesz i tak bo awaria bedzie uznana jako powstala z twojej winy. ergo nie warto, te ubezpieczenia to najwiekszy scam
Mam bieda hp już 10 lat gdzie zawiasy i dysk padły ale nadal działa. Też proponowali mi dodatkowe ubezpieczenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@okti325: to doczytaj co podpisales, te umowy sa tak zbudowane ze nie sadze ze cokolwiek ci przysluguje xD