Wpis z mikrobloga

✨️ Czy powinienem jeździć sam do rodziców?
Czy wy ze swoimi żonami jeździcie wszędzie razem? Mówię tutaj np. o odwiedzaniu rodziny.

Ostatnio chciałem pojechać sam do rodziców i żona się obraziła. Powiedziałem, że jak chce to może jechać ze mną ale nie chciała. Pytam w czym problem w takim razie żebym pojechał sam, a ona że to głupio wygląda jak jadę sam.

Dopiero co wzięliśmy ślub i się jeszcze "docieramy", ale dla mnie to jest absurd.
Szczególnie że ona swoich rodziców odwiedza na święta a ja mam dobry kontakt z moimi i przed ślubem raz na tydzień albo dwa ich dowiedziałem.

#zwiazki #rodzina #slub #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: na drugi raz odpowiednio wcześniej jej powiedz że sie wybierasz i czy ona też chce.
dodaj do tego, że jeżeli chce jechać tylko dlatego "bo tak wypada" albo że "głupio wygląda jak jedziesz sam" i "co ludzie powiedzą" to niech się tym nie przejmuje bo to są jakieś pozory na które myślący ludzie nie zwracają uwagi, tylko niech sama sobie odpowie czy nie woli zostać w domu w tym
  • Odpowiedz