Aktywne Wpisy

Minieri +847
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +86
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

Myślę sobie WTF? Serio rodzina albo znajomi chcą wzbogacać się na tej tragedii organizując zbiórkę? Przecież matka jest lekarką, dzieci dostaną rentę po ojcu i kupę kasy z polisy ubezpieczeniowej.
Zerkam kto jest organizatorem zbiórki i... Fundacja Siepomaga....
Naprawdę Siępomaga chcecie zarabiać na tragedii robiąc z rodziny zmarłego sępów rzucających się na kasę innych i chcących zarobić na własnej tej tragedii? Czy ktoś Was prosił o tą zbiórkę?
Facet zginął w pracy, która była jego pasją... Czy jak na mnie spadnie karton z moja kolekcja monet to też ktoś zorganizuje zbiórkę dla mojej rodziny?
#siepomaga #ciekawostki #hobby
źródło: Screenshot_20250830-082005
PobierzDziwisz się że chcą zarobić na trupie? To tylko biznes, na żywych też się zarabia.
Ogólnie wszystkie fundclacje to pralnia siana. Tutaj podobno siepomaga oddaje całość dla rodziny
Tragedia tragedią, ale biznes musi się kręcić. Siepomaga widzę już z radarem na świeże nieszczęścia, zanim jeszcze przelew z ubezpieczenia zdąży do wdowy dotrzeć. Profesjonalizm.
@breskali: trzymasz dzieła Moneta w kartonie? zbrodniarzu!
Teraz trzeba codziennie wałkować, że zrobili zbiórkę? Załóż swoją i zarabiaj miliony.
@wrobelix1992: oddaje całość ale nie to co dobrowolnie przekażą darczy czy podczas dokonywania wpłaty
Komentarz usunięty przez moderatora
@somskia: taki przekaz na dziś, co poradzić.
Ale wykopki to świadomi użytkownicy co łapią każde szczucie na innych.