Wpis z mikrobloga

Wchodzę rano na internetu i pierwsze co widzę to zbiórka pieniędzy na dzieci pilota, który zginął w wypadku.
Myślę sobie WTF? Serio rodzina albo znajomi chcą wzbogacać się na tej tragedii organizując zbiórkę? Przecież matka jest lekarką, dzieci dostaną rentę po ojcu i kupę kasy z polisy ubezpieczeniowej.
Zerkam kto jest organizatorem zbiórki i... Fundacja Siepomaga....
Naprawdę Siępomaga chcecie zarabiać na tragedii robiąc z rodziny zmarłego sępów rzucających się na kasę innych i chcących zarobić na własnej tej tragedii? Czy ktoś Was prosił o tą zbiórkę?
Facet zginął w pracy, która była jego pasją... Czy jak na mnie spadnie karton z moja kolekcja monet to też ktoś zorganizuje zbiórkę dla mojej rodziny?
#siepomaga #ciekawostki #hobby
breskali - Wchodzę rano na internetu i pierwsze co widzę to zbiórka pieniędzy na dzie...

źródło: Screenshot_20250830-082005

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@breskali: ile razy będziecie jeszcze dodawać jedno i to samo, wałkujecie to gorzej niż media i sami się przyczyniacie do rozpowszechniania tej zbiórki
  • Odpowiedz
  • 0
Ogólnie wszystkie fundclacje to pralnia siana. Tutaj podobno siepomaga oddaje całość dla rodziny

@wrobelix1992: oddaje całość ale nie to co dobrowolnie przekażą darczy czy podczas dokonywania wpłaty
  • Odpowiedz
ile razy będziecie jeszcze dodawać jedno i to samo

@somskia: taki przekaz na dziś, co poradzić.
Ale wykopki to świadomi użytkownicy co łapią każde szczucie na innych.
  • Odpowiedz