Aktywne Wpisy
p0melo +25
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +208
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

#nieruchomosci #krakow
Znajomy odbierał z https://www.facebook.com/odbiormieszkania/ i też był zadowolony.
pytanie czy znasz wszystkie normy, przepisy itp. Czy masz odpowiednie narzędzia do sprawdzania poziomów, kątów,
@Xxxvvvwww: Wg mnie nie warto. Gdy miałem styczność z nimi, miałem wrażenie że wiem więcej niż oni. (mówię o kilku przypadkach).
Czepiają się rzeczy które są bzdurami i które każdy klient zobaczy (typu porysowany grzejnik, ościeżnica), a nie potrafili kilka razy zobaczyć naprawdę grubych przegięć jak różnica wysokości sufitu 22mm na długości około 3mb.
Często działają pod efekt, bo tu ktoś polata z łatą, tu zrobią
Brałem 2 razy gości( raz z pewny lokal, raz z polecenia) i obydwa razy byłem zawiedzony. Ten z Pewny lokal to takie pierdoły raczej sprawdzał. Natomiast ten z polecenia coś tam znalazł. Ale były rzeczy które mu wskazałem to mnie przekonywał że to git a sięokazało po czasie że problem.