Wpis z mikrobloga

• 19
jak ktoś był szonem, to zawsze nim zostanie.

@TheChosen1: to akurat prawda, ja z laski co sprzedawala swoje noszone majtki na majtkomacie, tanczyla w klubach go go itd probowalem zrobic czlowieka i ostatecznie mnie oplula i potraktowala jak smiecia ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: Przecież je spokojnie przygarnie jakiś oofy-doofy cuckold z r/polska. Jeśli myślicie, że one zostaną samę to mam złą wiadomość (tzn. część zostanie sama w oczekiwaniu na chada, ale to jest serio margines).
  • Odpowiedz
Ale boję się że do tego dnia nie będzie już Polski jaką znamy. Nasprowadzają nam beżowych książąt i będziemy mieli drugie UK albo Niemcy

@jim_carrey: to akurat jest pewne
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko 40 letni prawiczek będzie mógł się śmiać ze swojej rówieśniczki, że jej się w życiu nie powiodło. Czeka cię zaiste świetlana przyszłość! Jest się z czego cieszyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko Wiesz, budowanie swojego szczęścia na cudzej krzywdzie nigdy nie przynosi pozytywnego efektu - nawet nie mówię o jakichś kwestiach karmicznych lub wymiernych stratach, ale o życiowej autodestrukcji, która towarzyszy takiemu podejściu.
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko Cieszy cię to, że życie ich "zweryfikuje" - roszczeniowe kobiety, które nic sobą nie reprezentują, życie zweryfikuje i bez twojego dopingu. Nie warto się tym przejmować, na prawdę. Wiem, że to truizm, ale lepiej się skupić na własnym życiu, a nie życiu spragnionych uwagi półmózgów z internetu i po prostu tego nie śledzić. Wiem, bo po 10 minutach z Twitterze i tiktokiem, wywaliłem to w cholerę 😊
  • Odpowiedz