@gerwazy-oko oj, będzie płacz. Ale boję się że do tego dnia nie będzie już Polski jaką znamy. Nasprowadzają nam beżowych książąt i będziemy mieli drugie UK albo Niemcy
@TheChosen1: to akurat prawda, ja z laski co sprzedawala swoje noszone majtki na majtkomacie, tanczyla w klubach go go itd probowalem zrobic czlowieka i ostatecznie mnie oplula i potraktowala jak smiecia ¯\(ツ)/¯
Wystarczy usiąść wygodnie z popcornem i pozwolić, żeby nieubłagane prawa biologii zrobiły swoje. To jest inwestycja długoterminowa w kontent komediowy, lepsza niż jakikolwiek fundusz emerytalny.
@gerwazy-oko: Przecież je spokojnie przygarnie jakiś oofy-doofy cuckold z r/polska. Jeśli myślicie, że one zostaną samę to mam złą wiadomość (tzn. część zostanie sama w oczekiwaniu na chada, ale to jest serio margines).
@gerwazy-oko 40 letni prawiczek będzie mógł się śmiać ze swojej rówieśniczki, że jej się w życiu nie powiodło. Czeka cię zaiste świetlana przyszłość! Jest się z czego cieszyć ( ͡º͜ʖ͡º)
@gerwazy-oko Wiesz, budowanie swojego szczęścia na cudzej krzywdzie nigdy nie przynosi pozytywnego efektu - nawet nie mówię o jakichś kwestiach karmicznych lub wymiernych stratach, ale o życiowej autodestrukcji, która towarzyszy takiemu podejściu.
@gerwazy-oko: te panie, rzecz jasna silne, niezalezne i madre beda w wyborach glosowaly na partie ktore zapawnia im doplyw "lepszych" mezczyzn Inzynierow rzecz jasna
@gerwazy-oko Cieszy cię to, że życie ich "zweryfikuje" - roszczeniowe kobiety, które nic sobą nie reprezentują, życie zweryfikuje i bez twojego dopingu. Nie warto się tym przejmować, na prawdę. Wiem, że to truizm, ale lepiej się skupić na własnym życiu, a nie życiu spragnionych uwagi półmózgów z internetu i po prostu tego nie śledzić. Wiem, bo po 10 minutach z Twitterze i tiktokiem, wywaliłem to w cholerę 😊
@gerwazy-oko: ty się nie ciesz. Kobiety z kukoldami zawsze będą miały więcej głosów od nas i coraz mniej będzie można nam się z tego śmiać, coraz więcej będziemy je utrzymywać w podatkach.
@Tango_Ytonga_Down no to jest prawda nie dość że nie powstanie nigdy żadne prawo które cokolwiek zrobi kobietom, to dostaną kilka jak nie kilkadziesiąt extra przywilejów
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@TheChosen1: to akurat prawda, ja z laski co sprzedawala swoje noszone majtki na majtkomacie, tanczyla w klubach go go itd probowalem zrobic czlowieka i ostatecznie mnie oplula i potraktowala jak smiecia ¯\(ツ)/¯
Wystarczy usiąść wygodnie z popcornem i pozwolić, żeby nieubłagane prawa biologii zrobiły swoje. To jest inwestycja długoterminowa w kontent komediowy, lepsza niż jakikolwiek fundusz emerytalny.
@jim_carrey: to akurat jest pewne
Inzynierow rzecz jasna
@StaryWedrowiec: za poprawne stylistycznie wpisy na tym gownoportalu musialbys mi placic tygodniowke