Wpis z mikrobloga

@Tokko nie. W sensie, że to co im się nie podoba pod światopogladową narrację to zawsze jest spisek, konfabulacja, manipulacja mediów i tak dalej.
Ale jeśli im akurat pasuje to nagle media mówią prawdę.
  • Odpowiedz
@BlueTony: Nie podważam tego że Jezus sobie żył, no ale te wszystkie czarodziejskie sztuczki? Dajcie spokój, przecież to jest dwa poziomy niżej niż płaskoziemcy.
  • Odpowiedz
@_RaveN: nie wiem czy bardziej nie pisowca. JEdnak konfederata to młody idiota częściej niereligijny który sie nabiera na straszonko i "odiweczne prawdy" bo nie ma wiedzy w tematach.
  • Odpowiedz
@Ravau23 jakoś dziwnym trafem badania udowadniają, że to właśnie ludzie z prawej strony są wielokrotnie bardziej podatni na wiarę w różne tajemnicze agentury, teorie spiskowe i inne takie. To jest akurat niepodważalny fakt ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: czyli wszystkie badania które popierają twój światopogląd są prawdą? Wiesz jak wygląda wypełnianie ankiety przy pracy magisterskiej na podstawie której się ją pisze?
  • Odpowiedz
@Ravau23 nie wszystkie. Zapewne jest masa badań które się kłócą z moimi poglądami i nie mam z tym problemu, biorę to na klatę.
Chociaż oczywiście nie wszystkie badania traktuje jako słowo pańskie, patrzę przede wszystkim na to kto za które badania płacił. Jest np masa badań udowadniających, że korzystanie z epapierosow jest bardziej szkodliwe niż palenie klasycznego tytoniu - i dziwnym trafem wszystkie te badania są bezpośrednio lub pośrednio opłacane przez
  • Odpowiedz
@Ravau23 czy umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo zaczynam mieć poważnie wątpliwości. Wyjaśniłem Ci czy się kieruję powyżej, tym kto zleca badanie, kto za nie płaci, jakie były założenia, jaka próba, a Ty przekręcasz na siłę moje słowa. Typowy prawak. Idź sobie zwal do zdjęcia bosaka czy innego brauna i nie zawracaj poważnym ludziom gitary.
Lecisz na czarno.
  • Odpowiedz