Aktywne Wpisy

Beszczebelny +555
Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepach? xDD
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierz
DziobakPepe +3
Dlaczego nadal nie produkuje się aut jedno osobowych? wyglądem przypominających tesle y tylko mniejszy
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
źródło: obraz_2025-10-29_150135629
Pobierz

źródło: temp_file5849882612110650997
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale jeśli im akurat pasuje to nagle media mówią prawdę.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Chociaż oczywiście nie wszystkie badania traktuje jako słowo pańskie, patrzę przede wszystkim na to kto za które badania płacił. Jest np masa badań udowadniających, że korzystanie z epapierosow jest bardziej szkodliwe niż palenie klasycznego tytoniu - i dziwnym trafem wszystkie te badania są bezpośrednio lub pośrednio opłacane przez
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Lecisz na czarno.