Wpis z mikrobloga

Jakieś dobre, tanie spółeczki z GPW? Prawie wszystkie moje obserwowane są na szczytach, już nawet Kruk odjechał, i nie mam czego kupować za nową wypłatę
#gielda
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@danek01: jak kupisz na ATH i spadnie to masz poczucie, że jesteś największym frajerem. Jak kupisz daleko od ATH i spadnie to dalej masz poczucie bycia frajerem, ale chociaż cieplej się zrobi na serduszku jak pomyślisz, że byli od ciebie dużo więksi frajerzy, którzy kupowali dwa razy drożej na ATH xD pewnie na wyniki nie ma to większego wpływu, ale już na komfort psychiczny ma ogromny, przez co mniej panikujesz
  • Odpowiedz
  • 1
@LimboNoir: akurat rainbow już mam i po wczorajszym wywiadzie prezesa raczej bardziej mam nastawienie, żeby to sprzedać niż dokupować więcej. Myślalem, że będzie rekordowy rok, szczególnie patrząc na to, że przychody wzrastają rok do roku. A prezes mówił wczoraj, że marże mają gorsze niż roku temu i wynikowo spodziewają się drugiego (co byłoby przyzwoite, ale bez rewelacji) lub trzeciego (co byłoby totalną tragedią) najlepszego roku w historii.
  • Odpowiedz