Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cadfael: @skeeto666 @jegertilbake ja miałem grubą laskę, nazwałem ją wprost grubasem i by się ogarnęła. Laska po roku zrzuciła 15 kg wyglądając w zasadzie jak inny człowiek, ogromna różnica. Podziękowała mi za te słowa i powiedziała, że nigdy nikt jej tego nie powiedział i byłem jedyną osobą jej w życiu która ją do tego zmotywowała i dzięki mnie schudła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Także
  • Odpowiedz
Od 10 lat cwicze regularnie na silowni a od 4-5 na TRT, 5-8 jednostek treningowych w tygodniu z uwzglednieniem cardio wiec nie trafiłeś randomie. Po prostu jestescie bardziej żałośni dla mnie niz grube osoby dla was.

I do tego nudni, nawet z tym komentarzem z------o brakiem kreatywnosci i wysilku intelektualnego.

@jegertilbake:

Ale co z tego jak potem żresz kebsa i chlejesz w weekend?
  • Odpowiedz
@Smok_Baltazar: Nie pilem alkoholu 16 lat a przedtem 3 razy. Pije wlasciwie tylko wode mineralna 99,9% czasu. Kebaba nie jadlem nigdy, bo to j----y syf i bez bycia pijanym nie da rady go zjeść. Przed chwila skończyłem jesc ugotowana przez siebie pieczen rzymska z ziemniakami i mizerią i jeszcze bede pil sok z wyciskarki z paczki jarmuzu, szpinaku, marchewki, pomaranczy i jabłka.

Zdrowy tryb zycia to dla mnie priorytet a
  • Odpowiedz
@Smok_Baltazar: Nigdzie nie napisałem, ze chce schudnąć albo ze nie moge czegoś zrobic. Mam dobra sylwetkę, na luzie mogguje w aquaparku czy na basenie 99% osób, ale po prostu smianie sie z grubych zamiast ogarnac siebie jest dla mnie żałosne duzo bardziej niz bycie grubym.

@zajonce-na-lonce: bo tylko to im zostało w smutnym życiu, zeby przez chwile poczuć sie lepiej i miec cope, ze jeszcze nie jest z
  • Odpowiedz
@jegertilbake: To o kij ci chodzi? Prawda jest taka, że poza jakimś procentem ludzi, którzy są chorzy, wiele osób woli jęczeć zamiast się ogarnąć i schudnąć. Mówię to jako gość, który sam łatwo nabiera kilogramów i który zrzucił ostatnio 30kg. Da się? Da się. Jest łatwo? Nie, ale się da.
  • Odpowiedz
  • 0
@skeeto666 sama prawda. Jak ktoś jest niski to nie urośnie. Ktoś jest niepełnosprawny to nagle nie zacznie chodzić i z takich rzeczy śmiać się nie powinno.
Za to grubas może schudnąć i to że jest ulany to w zdecydowanej większości wina jego lenistwa i zaniedbań.

Wypok od zawsze walczył z grubasami. Nic się nie zmieniło. Diss na grubasów nadal aktualny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
QBA__ - @skeeto666 sama prawda. Jak ktoś jest niski to nie urośnie. Ktoś jest niepełn...
  • Odpowiedz
To o kij ci chodzi?

@Smok_Baltazar: :DDD
to mnie rozwala jakimi kategoriami myślą osobniki takie jak ty. Do głowy ci nie przyjdzie, że może nie pasować nam obrażanie jakiejś grupy (tutaj pod pozorem "walki z otyłością"), jeśli sami do niej nie należymy?
  • Odpowiedz
Kręcenie beki z otyłej osoby i wyśmiewanie się z niej, że jest "gruba" to jak dolewanie wódy alkoholikowi żeby mieć bekę jak się porzyga.

@To_ja_moze_pozamiatam: co to za porównanie? Bądź konsekwentny.
Jak dolewasz alkoholikowi to grubasowi dorzucasz kolejny kilogram frytek smażonych na smalcu i czekasz aż zapcha żyły.
openordie - >Kręcenie beki z otyłej osoby i wyśmiewanie się z niej, że jest "gruba" t...

źródło: 1000039232

Pobierz
  • Odpowiedz