Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +97
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Ulic_Qel_Droma +335
#drogi #samochody #ruchdrogowy drodzy kierowcy, przypominam z rana, że kierunkowskazy włączamy przed wykonaniem manewru a nie w trakcie lub po.

Także
@CT-5555: jakich?
@jegertilbake:
Ale co z tego jak potem żresz kebsa i chlejesz w weekend?
@To_The_Moon: i potem cię zostawiła bo znalazła lepszą opcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdrowy tryb zycia to dla mnie priorytet a
@zajonce-na-lonce: bo tylko to im zostało w smutnym życiu, zeby przez chwile poczuć sie lepiej i miec cope, ze jeszcze nie jest z
Za to grubas może schudnąć i to że jest ulany to w zdecydowanej większości wina jego lenistwa i zaniedbań.
Wypok od zawsze walczył z grubasami. Nic się nie zmieniło. Diss na grubasów nadal aktualny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
@jegertilbake: Gdzie widzisz "j-----e grubego" w tym obrazku? Ten obrazek jak już j---e tych, którzy uważają, że nie wolno grubym mówić o ich grubości
@taktomojekonto: nie mierz wszystkich swoją miarą biedaku xD
Jestem z nią już 9 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smok_Baltazar: :DDD
to mnie rozwala jakimi kategoriami myślą osobniki takie jak ty. Do głowy ci nie przyjdzie, że może nie pasować nam obrażanie jakiejś grupy (tutaj pod pozorem "walki z otyłością"), jeśli sami do niej nie należymy?
@To_ja_moze_pozamiatam: co to za porównanie? Bądź konsekwentny.
Jak dolewasz alkoholikowi to grubasowi dorzucasz kolejny kilogram frytek smażonych na smalcu i czekasz aż zapcha żyły.
źródło: 1000039232
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Cadfael: póki co widzę że ty się zesrales, czyżby dlatego że jesteś gruby?