Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cadfael: Ale cię to boli tuczniku xD

Różnica między nami jest taka że ja do szkoły specjalnej nie chodzę, a ty grubasem jesteś i oboje to wiemy xDD musisz z tym żyć i się pruć o posty na wykopie, ale możesz też schudnąć, szkoda dla nas wszystkich że wybierasz to pierwsze
  • Odpowiedz
projekcje

@MikiGRU: dlaczego używasz słów, których znaczenia nie znasz? i do której z wymienionych przeze mnie grup należysz? #szybkoalebezpiecznie to pewnie nie, bo trzeba umieć jeździć. obstawiam "sporty ekstremalne" w postaci jeżdżenia hulajnogą bez kasku
  • Odpowiedz
@Cadfael: to słowo zostało użyte z pełną świadomością dzbanie xD
Kompletnie mnie nie interesują jakieś grupy które sobie wymyślasz i szufladkujesz. Wymyślasz sobie teraz jakieś sporty ekstremalne xD dobra odklejka a wszystko tylko dlatego że zesrales się o to że TY za dużo jesz xD nie blokuje cię tylko dlatego żeby zobaczyć do czego się posuniesz żeby obronić swoje obżarstwo tuczniku
  • Odpowiedz
@MikiGRU: ze świadomością nie znaczy, że ze zrozumieniem.

Kompletnie mnie nie interesują jakieś grupy które sobie wymyślasz i szufladkujesz.

palacze to wymyślona grupa? fani szybkiej jazdy to wymyślona grupa? matoły od sportów ekstremalnych to wymyślona grupa? a może alkoholicy? a każda szkodzi sobie i społeczeństwu. ty jesteś hipokrytą i p------------z się tylko do otyłych, którzy na pewno szkodzą mniej niż inne wymienione grupy, bo przynajmniej nie narażają nikogo na raka
  • Odpowiedz
@Cadfael: oczywiście że ze zrozumieniem, mam ci wytłumaczyć co znaczy słowo projekcja? Czy o co ci tuczniku chodzi? xD przecież to ty nie rozumiesz że ten post op pisał o takich grubasach jak ty, a nie o palaczach itd co sugeruje że użycie przez ciebie argumentu o szkole specjalnej dotyczy tylko i wyłącznie ciebie z autopsji, do tego wplatasz tu inne grupy ryzyka byle rozmyć problem swojej tuszy, tzw whataboutyzm
  • Odpowiedz
oczywiście że ze zrozumieniem

@MikiGRU: bez zrozumienia, bo nie jesteś w stanie ogarnąć pustym łbem, specjalsie, że nie trzeba być grubym, żeby nie popierać gnojenia grubych. przykłady innych grup to nie whataboutyzm, tylko przykład wskazujący na hipokryzję takich jak ty, przychlaście. bo nie chodzi ci o niczyje dobro, czy to jednostek, czy społeczeństwa, tylko o d-------e grubasom.

teraz coś zrozumiałeś, czy dalej będziesz rzucał swoje gównoobelgi na wiatr? bo nawet
  • Odpowiedz
a co mnie obchodzą przygody patologii?

@Cadfael: nie mierz wszystkich swoją miarą grubasku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Idź pobiegaj a nie siedz na wykopie, może jak będziesz chudsza to ktoś się na ciebie spojrzy i nie będziesz tak sfrustrowana, oczywiście na długo nikt normalny z tobą nie zostanie przez twój charakter, ale chociaż na chwile ktoś cie porucha, bo teraz to lipa widzę xD Baba i
  • Odpowiedz