@Van-der-Ledre: Prawdziwe, niezrozumiałe dla normictwa i oskariatu tym bardziej. Nie będę mówił o kobietach, bo one może 5% samców uważają w ogóle za mężczyzn.
Ludzie z tymi historiami z dołu iceberga w większości wychodzą na dobre w życiu. Tylko część, która umie głównie narzekać, płacze że zostało 'przegrywami', a górna część dobrze ich opisuje.
Wiadomo wiadomo wszystko jest winą do każdego wkoło tylko nie was XXDS Wy sami sobie robicie takie z-----e wymagania które trzeba zrobić żeby zasłużyć na bycie przegrywem że niedługo łatwiej będzie zostać komandosem niż przegrywem
@eryo: od ojca to ja na 18 urodziny dostalem 50zl, poza tym od zawsze krytykę mnie i kocham pomysłów, przewidywanie mi jak najgorzej i obowiązek załatwiania za niego jego spraw. Do wszystkiego doszedłem sam.
Ludzie z tymi historiami z dołu iceberga w większości wychodzą na dobre w życiu. Tylko część, która umie głównie narzekać, płacze że zostało 'przegrywami', a górna część dobrze ich opisuje.
Coraz bardziej ustalacie granicę kto jest a kto nie a za parę lat sami wypadniecie z tego grona xD
Wy sami sobie robicie takie z-----e wymagania które trzeba zrobić żeby zasłużyć na bycie przegrywem że niedługo łatwiej będzie zostać komandosem niż przegrywem