Wpis z mikrobloga

✨️ Moje doświadczenia z aplikacjami randkowymi
Pisałem na mirkoanonimie o apkach randkowych parę tygodni temu, i praktycznie każdy napisał że to zły pomysł. Postanowiłem się przekonać na własnej skórze.

O. Ja. P------e. Co tam się o--------a XD

Księżniczki, panie z czokapikami albo białymi czokapikami, panie które chcą się ustatkować, panie z opisami sugerującymi że chcą gościa 10/10 gdy same są 5/10, panie które w opisach sugerują że chłopy są z-----e. Normalnych osób jest bardzo mały procent - ale jeżeli z kimś już miałem matcha, to zazwyczaj po kilku dniach był ghost, rozmowa się urywała, lub rozmowa odbywała jak wywiad gdzie musiałem zadawać pytania księżniczce xD

Może pomyślicie że ja miałem duże wymagania - nie, nie miałem. Swipowałem dziewczyny które były w podobnym wieku do mnie, miały średni wygląd (raczej unikałem swipowania bardzo ładnych kobiet ponieważ sam nie jestem bardzo przystojny, i tak samo unikałem swipowania grubych kobiet no bo xd), i miały fajny opis.

Tragedia, po prostu tragedia xD Już rozumiem dlaczego tyle osób pisze że rynek matrymonialny w Polsce jest rozwalony na amen.

#boo #tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
niezawisły-myśliciel-24: Przeciętny facet nie ma czego szukać na Tinderze. Tam musisz się wyróżniać wyglądem, wzrostem, ciekawą pracą (lekarz, prawnik, pilot), albo kasą. Reszta jest tłem, a matche wlatują od tych łaknących atencji, albo dwie ligi brzydszych.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ciekawski-realista-55: Jako różowy pasek, to powiem Ci, że po drugiej stronie wcale nie jest dużo lepiej ;)

Myślę, że i tu i tu jest podobnie, roszczeniowe podejście do związków, "partner mi się należy", kiedy związek wymaga stałej pracy od obojga. I jeśli już na początku rozmowa się nie klei... to czasem albo nie wiadomo jak grzecznie powiedzieć "sorry, to nie to", albo jeszcze gdzieś jest może jakaś nadzieja, że to się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zwinny-sędzia-31: @niezawisły-myśliciel-24 "ciekawą pracą", "pilot"? Może jeszcze kierowca autobusu? Branża pełna psychiki, robota nudna jak flaki z olejem, płacone tylko za godziny w powietrzu. To tak jakby mówić, o elitarności chirurga-proktologa, bo w CMKP specjalizację otwierają raz na 3 lata dla 1 osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
Myślę, że i tu i tu jest podobnie,

@mirko_anonim: Dobra to prosty test - weź Ty napisz albo lepiej wklej tutaj ile miałaś par i w jakim okresie i niech OP to samo zrobi.

Może wtedy zrozumiesz że NIE JEST PODOBNIE tj. każda płeć narzeka na te apki ale to nie jest symetryczna
  • Odpowiedz