Wpis z mikrobloga

Celem Rosji jest wymazanie Ukrainy z mapy i fizyczna eksterminacja narodu. Rosja wspierana jest przez najbardziej barbarzyńskie reżimy totalitarne na świecie: Korea Płn, Iran i Chiny.
Na dodatek w Białym Domu siedzi typ, który sympatyzuje z Rosją.

A teraz Nawrocki uderza w ukraińskich uchodźców, a połowa społeczeństwa przyklaskuje i otwarcie szydzi z walczącej o przetrwanie Ukrainy, de facto udzielając moralnego wsparcia rosyjskiemu agresorowi, jednocześnie uderzając w morale Ukrainy.

To jest wręcz nie do wiary że w czasie gdy Rosja prowadzi wojnę hybrydową przeciwko Polsce, dla dużej części społeczeństwa, to nie Rosja jest postrzegana jako ten zły ale inne państwo także napadnięte przez Rosję.

#ukraina #polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mike-johnston: Acha. Czyli w Białym Domu siedzi onuca. Nawrocki też onuca. Najgorzej zbrodnicze reżimy też onuce. A op to najprawdziwsza onuca podrzegająca Polaków do konfliktu.
  • Odpowiedz
teraz Nawrocki uderza w ukraińskich uchodźców

@mike-johnston: jestem ostatni do popierania kibola czy PiSu,ale to uderzanie, to literalnie na dawanie socjalu niepracującym nierobom. 3,5 roku po rozpoczęciu wojny. Zakładam, że to wystarczająco dużo czasu żeby podjąć pracę.

I tak, wiem że to weto jest szkodliwe przez punkty, których kibol nie
  • Odpowiedz
otwarcie szydzi z walczącej o przetrwanie Ukrainy,

@mike-johnston: piszesz o tych około 20 procent terenów Ukrainy gdzie faktycznie jest jakaś wojna czy o tych banderowcach na koncercie Białorusina śpiewającego po rosyjsku? Większość ukrow nie uzywa ukrainskiego języka. Od dekad korzystając z rosyjskiego. Tak bardzo nienawidzą tego kraju.
  • Odpowiedz
oho, rusek detected.

@moj_wykopowy_login: nie musisz się przedstawiać.
Jestem.Polakiem i ten kraj jest dla mnie najważniejszy a nie kraj, którego ludzie czczą i szanują morderców moich rodaków bez byle powodu i to w najbardziej brutalny sposób.

Ci ukraincy na tym koncercie byli bardziej prorosyjscy. Bawili się przy rosyjskim języku, w którym śpiewał Białorusin, z którego kraju leciały pociski na Ukrainę. Przy tym cieszyli michy przy banderowskiej fladze. Bardziej antypolskiego gówna
  • Odpowiedz
Jestem.Polakiem

@Gozd: prawdziwym polskim Polakiem z Polski.

Ci ukraincy na tym koncercie byli bardziej prorosyjscy. Bawili się przy rosyjskim języku, w którym śpiewał Białorusin, z którego kraju leciały pociski na
  • Odpowiedz
prawdziwym polskim Polakiem z Polski.

@moj_wykopowy_login: kogoś kto kocha ten kraj i uważa sie za Polaka. To nie jest trudne.

Białorusi język białoruski jest tępiony,a Białorusini trzymani za
  • Odpowiedz
Wiesz dlaczego pmozesz pisać po Polsku i dlaczego ten język istnieje?

@Gozd: bo przytrafił się Gorbaczow. A wcześniej USA nie pozwoliło wysłać ruskiego wojska do Polski na prośbę Jaruzelskiego.

I z drugo wojna światowa Amerykanie i brytole.

Jeszcze wcześniej Napoleon pomógł.
  • Odpowiedz