Wpis z mikrobloga

@xXxV4r3l5ExXx: Nie wydaje się to jakiś niezwykły temat do omawiania. Co jest złego w tym że firma nie chce mieć nic wspólnego z osobą która dostała wyrok za bycie patusem? Żaden fiutolog Ci tego nie wyjaśni XD
  • Odpowiedz
@JAscek: wlasnie na odwrot oni to potraktuja jak jakis zamach na wolnosc slowa i beda wygadywac na livach ze probuja nalozyc kaganiec na niewygodnych tworcow itp to samo bylo jak ubisoft nie zgodzil sie na wyslanie im kluczy do asasyna
  • Odpowiedz
@xXxV4r3l5ExXx: jakby nie patrzeć to dopiero zajeli się tematem jak im remake skrytykował, bo wcześniej wielokrotnie był postowany na ich discordzie ale wtedy admini problemu nie mieli
  • Odpowiedz
  • 8
@mikkuk: może dopiero teraz się zorientowali, kto to jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) generalnie wąsacz robi wszystko, żeby nornik nie trafił od razu na te informację. Ukryta to jak tylko się da
  • Odpowiedz
@miloszy: Wiem że jego widzowie nie mają wstydu ale trzeba naprawde nie miec wstydu zeby ogladac kogos kogo wydawcy unikaja jak ognia bo jest skazany wyrokiem, a oni to racjonalizuja ze gosc mowi prawde i jest niewygodny i jeszcze sie pruja do normalnych zwyklych poczciwych ludzi że mają KONTAKTY z wydawcami xd wybitne jednostki
  • Odpowiedz
Też mam bekę z niego ale jeśli chodzi o gothica to dobrze punktuje rzeczy, które po prostu wskazują na to że to gniot będzie za 250 zł.

@cornel9192: Nie on jedyny o tym mówi żeby go jakoś specjalnie wyróżniać

Ja też zrobiłem kilkanaście lat temu rzeczy których dziś bym nie zrobił

@cornel9192: Problem z kiszakiem jest taki że on na streamie codziennie pokazuje że dalej by z chęcią
  • Odpowiedz