Wpis z mikrobloga

wlasnie na odwrot oni to potraktuja jak jakis zamach na wolnosc slowa i beda wygadywac na livach ze probuja nalozyc kaganiec na niewygodnych tworcow itp to samo bylo jak ubisoft nie zgodzil sie na wyslanie im kluczy do asasyna

@xXxV4r3l5ExXx: Ale ubisoft wysłał mu klucza do shadows i innym z jego bańki też.
  • Odpowiedz
@miloszy: dla mnie też ten nowy gothic będzie raczej klapą, ale do choja pana poczekajmy na premierę gry. kaszak ta hiena głodna na zasięgi musi "robić" kontent na grze która nawet jeszcze nie wyszła

najgorsze jest to że kaszak będzie teraz się tym szczycił niczym typowy wampir energetyczny i będzie robił o tym tonę materiałów jak go zła branża cenzuruje...
  • Odpowiedz
najlepsze że żeby tak znać jego wypowiedzi i wogole wsio to muszą go oglądać. Niezły psychiatryk. Jak mi program w tv nie odpowiada czy sam prowadzący to nie oglądam. Tak samo na necie.

@cornel9192: w przypadku kaszaka to tak nie działa, jego fanatycy się rozlewają na internet, tutaj jestem pewien na discordzie byli ludzie kaszanki co jechali gothica :)

ja tylko przypomnę że jak była drama z filipem z bez schematu to
  • Odpowiedz
@cornel9192: Chłopie, nie oczekuj zawiele po tym tagu. Gothic remake obecnie wygląda jak scam. Ta gra przypomina mix gotowych assetów z UE5 wymieszana z chatemgpt. Ale kurde skrytykujesz gre, to nagle jesteś nazwany ludopajacem i zwolennikiem kiszaka.

Ja nie wiem czy ludzie są ślepi. Wystarczy pobrać demo (cały czas jest aktualizowane) które nadal wygląda tragicznie, a oni za to chcą 60 euro.
Tutaj materiał zwykłego typka i zobaczcie jak te
Calvex - @cornel9192: Chłopie, nie oczekuj zawiele po tym tagu. Gothic remake obecnie...
  • Odpowiedz
@xXxV4r3l5ExXx:

o tym chochole mowilem wlasnie, w------e mam w te gowno i do tej opinii nie potrzeba mi ogladac internetowego pieniacza

No widzisz, przynajmniej z jedną grą się zgadzamy, więc jest progres ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jak dostaniemy więcej gier AAA pokroju Stalkera 2, Cyberpunka, Fallouta 76, MindsEye, Starfielda, Anthem, Diablo 4 i gier AAAA takich jak Skull Bones i innych crapów od
  • Odpowiedz
  • 0
@Calvex: a ja nie chcę, zeby banda Hiszpanów rozwalała lore 20-letniej gierki, zeby przyszły mi gimbusy i mówiły że jakies g---o wymyślonye przes pijanego Hiszpana PUTA PUTA jest teraz KANONEM, BO BYŁO TAK W RIMEJKU. Niech to zdechnie. Mamy mody, moamy community, radziliśmy sobie doskonale. Nie potrzebujemy Hiszpanów PUTA PUTA żeby mi z orków robili brzydkich ludzi po sterydach.
  • Odpowiedz
@Calvex:

Ale jak dostaniemy więcej gier AAA pokroju Stalkera 2, Cyberpunka, Fallouta 76, MindsEye, Starfielda, Anthem, Diablo 4 i gier AAAA takich jak Skull Bones i innych crapów od Ubisoftu, to może zmienisz zdanie.

tylko 3 gry z tej listy byly porazkami, reszta to w najgorszym przypadku sredniaki ja wiem ze ciezko w to elitarystom uwierzyc ale nawet grajac w te sredniaki moze sie ktos dobrze bawic

Nie wiem kiedy wy zrozumiecie,
  • Odpowiedz