Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +25
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz
Umeraczyk +7
źródło: temp_file3853701961369302230
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 201115173830812848
Pobierz
źródło: temp_file3853701961369302230
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
może rzucę hot take a może nie.
gry z serii DS były kiedyś trudne bo wymagały odkrywania mechanik i ich opanowania. cała "trudność" tej serii polega na ukrywaniu przez twórców jak grać efektywnie w te gry. wyjątkiem jest Sekiro który jest grą skillową i wiedza jak grać ci dużo nie da.
kiszak i ludolodzy to już są nooby bo oni ogrywali DSa jak stał się popularny i powstała absurdalna ilość poradników jak w to grać. pamiętam że jak jeszcze kiedyś oglądałem kiszaka to powiedział, że się od DSa odbił i wrócił dopiero po kilku latach ;)
Ale tak, generalnie gatunek soulsów jest o wiele bardziej mainstreamowy i casualowy niż większość gier które samozwańczy ludolodzy określają mianem "dla casuali i dadgejmerów".
Wydaje mi się, że to wręcz sekciarskie zafascynowanie Dark Soulsami przez Kiszaka jest dowodem na to, że typ zatrzymał się mentalnie mniej więcej w 2011 roku.
Od premiery Dark Souls minęło ponad 14 lat. W tym czasie seria ta stała się kultowa na całym
On morduje się z tymi bossami jak ludzie, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z tymi grami. Po tym jak on gra w te gry nigdy bym nie powiedział, że to jakiś weteran xDD
źródło: IMG_1115
Pobierz@tubkas12 W Sekiro masz 12 klatek na perfekcyjne parowanie, dzięki czemu w wielu sytuacjach możesz "panicznie" spamować blok i część z bloków siądzie. Lies of P jest pod tym względem bardziej skillowe, bo tych klatek jest 8.
W sumie to nie wiem, skąd wśród ludologów fascynacja Dark Soulsami, wg mnie Kłamstwa Pinokia wciągają je dupą (
No i w rezultacie tak
@tubkas12: Niektórzy "ludolodzy" nawet nie przeszli, bo za trudne. Np. ten podwiek który próbuje zdyskredytować Quaza.