Aktywne Wpisy

Jokohama +181
źródło: temp_file7465839565942672187
Pobierz
fornson23 +14
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz

źródło: obraz
PobierzA gdzie napisałam że to nie było ludobójstwo ? Weź leki i popraw folie na głowie
Z resztą połowa paranoicznej sraki której wyprodukowałes to przeinaczanie moich słów
jego wysryw to jakaś jedna wielka nadinterpretacja a inne oszołomy to plusuja
Narracja typu 'nie jesteś z nami to jesteś przeciwko nam "
Obstawiam jeszcze 2 lata i tworki welcome to
Umniejszasz ludobójstwu katyńskiemu, ale piszesz że Polacy mordowali cywili i terroryzowali Moskwę. Rosjanie rozumiem 17 września przypadkiem znaleźli sie poza granicami swojego państwa. Żadnego dogadywania sie z Hitlerem przeciez nie było, bo rosja nazizm zwalczała prawda? Jak
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Gardz rosjanami - sam stosuj cenzurę xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale to jest twoje dokładanie a nie to co napisałam xDD
Osmieszasz się
- Jesteś atencyjnym trollem
- Jesteś niedouczonym kontrarianinem
- Jesteś ruskim trollem
Niezależnie od tego, która opcja jest prawdziwa, powinieneś usunąć konto.
Ps nie pisz w liczbie mnogiej bo paranoję niestety masz tylko ty
Ile osob zgodziło sie ze mną, a ile z tobą? Ja mam brac leki? To tobie kazdy mówi, że to co napisałaś jest skandaliczne, nie jestem jedyną osobą. Skoro 70 osob widzi to co ja, a to co ty widzisz tylko ty, to ty powinnas zastanowic sie poważnie nad leczeniem.
Wykop serious bussines, podniecanie się plusami