Wpis z mikrobloga

@KsiazePodziemi

@NexciaK jeśli jej za to nie płacą to tym gorzej xD jak polak moze napisac, że Katyń to nie było ludobójstwa? Jak polak moze napisac ze narod Polski dokonywał ludobójstwa na Rosjanach?

A gdzie napisałam że to nie było ludobójstwo ? Weź leki i popraw folie na głowie
Z resztą połowa paranoicznej sraki której wyprodukowałes to przeinaczanie moich słów
  • Odpowiedz
@koniozwalacz na dodatek koleś już doszedł do takiego poziomu paranoii że widzi słowa których nawet nie napisałam xD
jego wysryw to jakaś jedna wielka nadinterpretacja a inne oszołomy to plusuja
Narracja typu 'nie jesteś z nami to jesteś przeciwko nam "
Obstawiam jeszcze 2 lata i tworki welcome to
  • Odpowiedz
  • 12
@Linnior88 naprawdę ciężko czyta się tak złe pod względem gramatyki i ortografii teksty. Ja rozumiem, że polski jest trudniejszym językiem od rosyjskiego, ale żeby w każdym zdaniu robić rażące błędy to jest jakaś przesada.

Umniejszasz ludobójstwu katyńskiemu, ale piszesz że Polacy mordowali cywili i terroryzowali Moskwę. Rosjanie rozumiem 17 września przypadkiem znaleźli sie poza granicami swojego państwa. Żadnego dogadywania sie z Hitlerem przeciez nie było, bo rosja nazizm zwalczała prawda? Jak
  • Odpowiedz
@KsiazePodziemi

@koniozwalacz oczywiście, to jest nadużywana retoryka. Ale czy w tym przypadku sie dziwisz, że ludzie tak myślą? Kto normalny usprawiedliwia Katyń, neguje ofiary cywilne a z polskich żołnierzy robi bestie?

Ale to jest twoje dokładanie a nie to co napisałam xDD
Osmieszasz się
  • Odpowiedz
  • 14
@Linnior88: typie, bazując na screenie twojego wysrywu mamy trzy opcje:
- Jesteś atencyjnym trollem
- Jesteś niedouczonym kontrarianinem
- Jesteś ruskim trollem

Niezależnie od tego, która opcja jest prawdziwa, powinieneś usunąć konto.
  • Odpowiedz
@KsiazePodziemi może dlatego że według prawa międzynarodowego żołnierze mają prawo walczyć z innymi żołnierzami ale nie z cywiliami? A inwektywy to sobie zostaw dla siebie pieniaczu
Ps nie pisz w liczbie mnogiej bo paranoję niestety masz tylko ty
  • Odpowiedz
  • 12
@Linnior88 obiecuję, ze juz nie usunę żadnego twojego wpisu, niech sie ludzie pośmieją xD

Ile osob zgodziło sie ze mną, a ile z tobą? Ja mam brac leki? To tobie kazdy mówi, że to co napisałaś jest skandaliczne, nie jestem jedyną osobą. Skoro 70 osob widzi to co ja, a to co ty widzisz tylko ty, to ty powinnas zastanowic sie poważnie nad leczeniem.
  • Odpowiedz