Wpis z mikrobloga

• 5
@mam_spanko mialem napisać ze rownie dobrze mogly tlumaczyc psu, ale pies by zrozumial, a pisowiec zaraz włączy zarublika albo tiktoka i całe to tłumaczenie jak krew w piach
  • Odpowiedz
@mam_spanko: W sumie w ogóle typa szanuje, że jako jeden z nielicznych umie w interny całą masa konfderopisowskich cymbałów i że mu się chce. Jak dla mnie z koleś, który na początku mnie wkurzał, bo był jakimś randomem trującym o "zielonym konserwatyzmie" (czy jak to tam nazywał inaczej) wyrósł na pozytywną postać, umiejącą różnych cepów punktować w sposób widoczny w internecie. Całe śmieszne młodzieżówki od PO i reszty mogą się
  • Odpowiedz
@Almagest

No jak?
Na portalu w którym Wiech jest redaktorem naczelnym a wcześniej był jego zastępcą - przed 22 rokiem intensywnie tłumaczone, że wujek Putin jest dobry i nie trzeba się go bać (jest w odwrocie).

Żeby była jasność - prorosyjskość wśród ludzi związanych z koalicją, z Tuskiem, z jakimiś lobbystami... i tak dalej - nie jest dla mnie niczym zaskakującym.
  • Odpowiedz
Szacun dla Wiecha że mu się chce tłumaczyć pisowcom o co chodzi i tak od rana xD

@mam_spanko: Tylko z tego nic nie wynika, oni są głusi na to co on mówi. Tłumaczenie czegokolwiek pisowcom to sztuka dla sztuki
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz ludzi którzy są totalnie przeciwko wiatrakom jest jakieś 20-30%. Zwolennicy to ponad połowa. 20% nie ma zdania. Przeciwników może nie przekonasz ale 20% ludzi bez zdania to dużo.
  • Odpowiedz
@mam_spanko: krzysztof król debili stanowski mógły się po prostu udać 500m od wiatraka, a póżniej 300m i sam przekonać. No ale wtedy nie byłby królem debili.
  • Odpowiedz
@mam_spanko: ale tak już odnosząc się do tego co pisze Wiech - jak ktoś mieszka na wsi to nie ma przecież ruchu ulicznego. Normą hałasu, dla której wyjechał tak daleko od miasta, jest szum lekkiego wiatru. Więc tak z ciekawości pytam - ile m od domu musi stać wiatrak, żeby w ogóle go nie było słychać?
  • Odpowiedz
@mam_spanko: tylko ruch uliczny czasem milknie i nie jest jednostajny Tonowo. Przecież takie hałasy jak wiatrak to tortura dla organizmu wiem coś o tym bo sam mam pod domem ciągle buczący transformator.
  • Odpowiedz
Tylko z tego nic nie wynika, oni są głusi na to co on mówi. Tłumaczenie czegokolwiek pisowcom to sztuka dla sztuki

@HrabiaTruposz: Bzdura. Betonu nie ruszy, ale pomiędzy jednym a drugim betonem jest setki odcieni szarości, a z kulturalnie prowadzonej dyskusji wnioski wyciągają też ludzie którzy prowadzą dyskusję irl. Błędem byłoby pozwalać sakiewiczom, czarnkom, tarczyńskim i innym konfedepisowcom truć swoje kłamstwa bez punktowania.
  • Odpowiedz