Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

@murmandamus: i ruskich ambasadorów
@Davvs: Dobrze, to ja mam takie jedno inne bardzo ważne podstawowe pytanie. Dlaczego to 400 zł na prąd dla ''przeciętnej polskiej rodziny'' miałoby w ogóle być? xD
@Davvs: w sensie propagandę powinni też na ulicach wieszać? Identyczna ustawa trafiła do sejmu, ale bez wiatraków. Ciekawe czy kancelaria premiera będzie wtedy też tak napierd*lać postami co godzinę.
400 zł WIĘCEJ brzmi na pierwszy rzut oka pozytywnie. Takie informacje wzmacnia się negatywnie, czyli 400 zł MNIEJ w portfelu.
@Davvs: to przekona może max 10% betonu (ale wiadomo że nadal warto). Pozostałe 90% nie przyjmuje do siebie informacji innych niż Republika/ksiądz z ambony / grupki pisowskie z grazynami na FB
@Dorgarag: ale już jest za późno
Jak tak to doskonałe rozegrane, zamiast dla siebie wziął taki populistyczny plus to oddali gonza darmo