Aktywne Wpisy

annlupin +10
wgl jakie macie plany na walentynki

vieniasn +19
ja w życiu albo pracował cały tydzień normalnie z weekendami w robocie albo nie pracował wcale i tak wyszło że weekend i radość z piątku to nie istnieje dla mnie on nic nie znaczy pozbawiono mnie normickiej radości z weekendu

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)

Natknąłem się na filmik z reportażem o tragicznej śmierci rowerzystki. Na samym początku nagrania widać mocną akcję – bydlak w mercedesie wychodzi z auta i nokautuje rowerzystę, na którego chwilę wcześniej trąbił. Czy ktoś coś słyszał o tej sytuacji? Były może jakieś artykuły w prasie na ten temat? Nie wygląda mi to na ustawione, a jeśli faktycznie to inscenizacja, to czapki z głów za realizm.
#polskiedrogi #tvn #rowerzysci #bydlo
@elsajko: bo maja prawo jezdzic wszedzie po jezdni, jak nie ma sciezki. A poza miastami rzadko kiedy jest sciezka.
Na 100% widzialem to na wypoku, bo potem jak leciala uwaga na tvn o wypadku, to pokazywalem rozowej patrz patrz jak mu p----------i.
@wolepiwo: a mogę w taki sam sposób zwracać uwagę kierowcom, którzy pomylili chodnik z jezdnią i postanowili go zastawić?