Wpis z mikrobloga

Do całkowicie niezależnego, apolitycznego kanału zero 'dodzwania się' nawrocki żeby posłodzić mazurkowi i ocieplać wizerunek i to generalnie przechodzi. W sensie jesteśmy na takim etapie, że to ujdzie i stanie się normą a połowa Polski nie zorientuje się, że tu coś ostro nie gra.

I oni dalej będą mówić, że są niezależni i obiektywni a te 'silniczki' i 'tuskoboty' tylko sieją pogardę i o co wam w ogóle chodzi.

Tak się zastanawiam, czy ich widzowie nie mają z tym problemu, nie widzą że tu jest coś ostro nie tak?
Że takie ustawki muszą być przecież zaplanowane, dobrze uzgodnione i to z osobą, która zajmuje najwyższe stanowisko w państwie?

#kanalzero #stanowski #polityka
robert_blaszczykowski - Do całkowicie niezależnego, apolitycznego kanału zero 'dodzwa...

źródło: temp_file1012789101769244560

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robert_blaszczykowski: mnie to najbardziej boli, że niektórzy znajomi, którzy średnio interesowali się polityką, ale można było porozmawiać, podyskutować na argumenty i nikt nie zapierał się nogami i rękami przed faktami, zmienili swoje podejście po rozpoczęciu przygody z kanalem zero. Teraz sami od razu zaczynają rzucać hasełkami, silniczki, giertych i wszystkie te bzdury, i zawsze jest to wypowiadane z taką agresją w głosie, już nie mówię że znam ludzi wiele lat,
  • Odpowiedz
@nie_umiem_inwestowac: prawicowa to znaczy? Bo wiesz, że krytycy kz nie mają problemu o to kto ma jakie poglądy tylko w jaki sposób manipuluje i kłamie żeby przedstawić swoją wizję świata. A może to właśnie synonim prawicy... Grać na emocjach, robić ludziom z mózgu sieczkę i zbierać plony. W sumie sam sobie odpowiedziałem.

@robert_blaszczykowski tam jeszcze nie ma, że Tusk to niemiec, ale pewnie kwestia miesięcy i już Republika przestanie
  • Odpowiedz
@czemuztak: pokaż mi media, które nie manipulują. Nie ma obiektywnych mediów, ale wolę narrację konserwatywną, niż liberalną. Tak lepiej?

Swoją drogą to ja nie oglądam tych mazurków i innych prowadzących. Łukasza Kace sobie puszczę czasem i samego Stanowskiego, raczej leci w tle.
  • Odpowiedz
Tak się zastanawiam, czy ich widzowie nie mają z tym problemu, nie widzą że tu jest coś ostro nie tak?

Że takie ustawki muszą być przecież zaplanowane, dobrze uzgodnione i to z osobą, która zajmuje najwyższe stanowisko w państwie?

@robert_blaszczykowski myślisz jak ty, a nie jak pisowiec. Znam ich wielu. Dla nich to normalne, bo Nawrocki to nasz człowiek i ogólnie to słodkie, że to (nasz) zwykły chłop-prezydent dzwoni do naszej
  • Odpowiedz
@nie_umiem_inwestowac: ok, to daje Ci przykład. Telewizja Trwam ma linię konserwatywną i w porównaniu ze ściekiem KZ to bardzo obiektywne medium. Chociaż jeżeli ty żyjesz w świecie "nikt nie jest obiektwyny" i tym tłumaczysz sobie tępą propagandę, wyrywanie zdań z kontekstu, branie pod lupę małych rzeczy i przymykanie oka na wielkie afery, to nie mamy o czym gadać. Jesteś idealnym mariuszem z brajton, szkoda. Prawda jest ciekawsza kolego, nawet jeżeli
  • Odpowiedz
@czemuztak ja mam to samo, przy pogawedce przy piwie coś wspomniałem ze to jest pisowska propaganda. Kolega był megazdziwiony że da się nie lubić Stanowskiego xD
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: wygrali mu wybory to teraz spłaca dług.
No i klasycznie ma czas zadzwonić na wywiad jakiegoś trzecioligowego polityka do kanału na youtube a polecieć do Trumpa negocjować pokój w naszym regionie to zły Tusk mu nie pozwolił. Rezydent.
  • Odpowiedz
@czemuztak: nie jestem aż tak konserwatywny, żeby oglądać TV trwam ;)

K---a mam prawo oglądać co chcę i może mi się podobać to co chce, a nie to co mi jakiś random z wykopu będzie pisał, bo teraz jest modne jechanie po KZ xd

Lubię sobie włączyć czasem jak Stanowisko grilluje jakiś temat i tyle. W dupie mam czy to jest pisowskie, peowskie, konfederackie, czy lewicowe medium.
  • Odpowiedz