Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1632
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +291
źródło: 1000005415
Pobierz

I oni dalej będą mówić, że są niezależni i obiektywni a te 'silniczki' i 'tuskoboty' tylko sieją pogardę i o co wam w ogóle chodzi.
Tak się zastanawiam, czy ich widzowie nie mają z tym problemu, nie widzą że tu jest coś ostro nie tak?
Że takie ustawki muszą być przecież zaplanowane, dobrze uzgodnione i to z osobą, która zajmuje najwyższe stanowisko w państwie?
#kanalzero #stanowski #polityka
źródło: temp_file1012789101769244560
Pobierz- Tusk to niemiecka wtyka
- Trzaskowski zablokował i zakorkowal cała Warszawę
- Hołownia to zdrajca bo poparł Trzaskowskiego
Oczywiście widz kanału zero
@nie_umiem_inwestowac bo pewnie zagłosujesz na konfederację. Tu nie ma zaskoczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@robert_blaszczykowski tam jeszcze nie ma, że Tusk to niemiec, ale pewnie kwestia miesięcy i już Republika przestanie
Swoją drogą to ja nie oglądam tych mazurków i innych prowadzących. Łukasza Kace sobie puszczę czasem i samego Stanowskiego, raczej leci w tle.
@robert_blaszczykowski myślisz jak ty, a nie jak pisowiec. Znam ich wielu. Dla nich to normalne, bo Nawrocki to nasz człowiek i ogólnie to słodkie, że to (nasz) zwykły chłop-prezydent dzwoni do naszej
ty, no nie wyobrażam sobie, że siedzi Sikorski na wywiadzie w tvn i dzwoni Tusk i słodzi Kraśce. To by w moment obiegło wszystkie republiki i inne kanały zero z nagłówkami "ustawka, afera, skandal, Tusk kontroluje media"
@robert_blaszczykowski: 10 mln ludiz zagłosowało na nawrockiego i to jest właśnie ta część która ogląda kanał zero.
No i klasycznie ma czas zadzwonić na wywiad jakiegoś trzecioligowego polityka do kanału na youtube a polecieć do Trumpa negocjować pokój w naszym regionie to zły Tusk mu nie pozwolił. Rezydent.
K---a mam prawo oglądać co chcę i może mi się podobać to co chce, a nie to co mi jakiś random z wykopu będzie pisał, bo teraz jest modne jechanie po KZ xd
Lubię sobie włączyć czasem jak Stanowisko grilluje jakiś temat i tyle. W dupie mam czy to jest pisowskie, peowskie, konfederackie, czy lewicowe medium.
@nie_umiem_inwestowac: wobec tego chciałbym cię tu przy wszystkich serdecznie pozdrowić, kacapku. Ha tfu!
źródło: comment_1627741706QoLAg22OfchxNpccanFhRT
Pobierz