Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 386
@gbsh: oni nie są pisowscy, oni są obiektywni, pamiętaj, Sebastianom się wszystko wytłumaczy, nie dyskutuj tylko łap się na haczyk
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 13
@xiv7: jeszcze fakt ze dzisiaj po tym jak zawetował ustawę spier...ił z konferencji żeby nie odpowiadać na pytania xd
  • Odpowiedz
@gbsh: na prawdę dziwne, że połączyli prezydenta do programu kosztem jakiegoś kolejnego mariusza. XD

Potężnie boli, że PO nie wpadło na zrobienie własnego Zero, tylko polegają ciągle na zdechłym TVNie i znienawidzonym Onecie.
  • Odpowiedz
jeszcze fakt ze dzisiaj po tym jak zawetował ustawę spier...ił z konferencji żeby nie odpowiadać na pytania xd

@gbsh: Szanuję, też bym tak zrobił na jego miejscu.
  • Odpowiedz
@gbsh

W tym wywiadzie z Szefernakerem nie widziałem w ogóle Mazurka. Potem zorientowałem się, że kawałek nogi Mazurka wystaje Szefernakerowi z doopy.
Jak on się tam zmieścił?! ;)
  • Odpowiedz
@xiv7: jakiś urazik do Sebastianow? Zemsta za dzieciństwo? Haha. A tak.ns serio mam pytanie panie "mocny przez kabelek": czy uważasz że jesteś obiektywny ? XDDD
  • Odpowiedz
@jutokintumi nie koniecznie, ja na YouTube też mam taki nick imię i jakieś cyfry, bo jak zakładałem to taki mi chyba YouTube zaproponował a mi było wszystko jedno, ale to tak na marginesie, bo te komentarze po prostu są żenujące.
  • Odpowiedz
@gbsh przybywam z przeszłości i wiem że Stanowski powie, że jakby inni politycy dzwonili to też by ich wpuszczono na linię ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@gbsh Dwa dni temu w kanale ziobro u Mazurka była Żukowska i Możdżonek. Podczas programu dodzwonił sie jakiś poseł z lewicy, pamiętam nazwiska.
  • Odpowiedz