Wpis z mikrobloga

Ogląda ktoś trzeci sezon #foundation ?

Moim zdaniem jest mocno średni. Tu już nawet nie chodzi o to że bardzo mocno odbiega od oryginału, ale po prostu jest średnio zagrany, scenariusz też jest średni, w sumie serial ratują ładne kadry które miejscami też są średnie. ¯\(ツ)/¯

Takie to wszystko 5/10.

#serial #seriale #fundacja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@K-S- Jeszcze nie skończyłem, ale moim zdaniem w ostatnich latach nie było lepszego serialu sci-fi (oprócz Wilków, ale jestem chyba jedyną osobą w PL, która lubiła ten serial xd). W trzecim sezonie ewidentnie brakuje Jareda Harrisa, którego ogólnie bardzo lubię. No i to, że bardziej skupiamy się teraz na trójce klonów też mi się podoba, bo czuć w nich chemię + knująca Demerzel.
  • Odpowiedz
@K-S-: Raised By Wolves było ekstra. Momentami odpływali, ale potem zaskakiwali czymś bardziej absurdalnym, przez co się tak dobrze oglądało.
A Fundacja była tak nudna, że na pierwszych odcinkach drugiego sezonu przerwałem oglądanie. Wiele odcinków dałoby się streścić w jednym odcinku, a wiele wydarzeń z książki pewnie i tak zostały mocno spłycone.

Teraz przeskoczyłem na oglądanie Star Trek Enterprise i Voyager na zmianę. Pierwsze odcinki Voyagera się słabo zestarzały, a
  • Odpowiedz