Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

źródło: temp_file1209363017528040083
PobierzMmmm. Dowód anegdotyczny versus badanie z zachowaniem naukowej metodologii. Jeżu, z kim ja tutaj siedzę.
@straszny_cham:
Zabawnie to brzmi obok twojego avataru made in kacapia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@atreus-bogwojny:
Na całe szczęście jesteście wy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@eduardo-garcia: piekna masz pamiec, ta rakieta zabiła dwie osoby na terenie naszego kraju, a nie "byla kilkadziesiat sekund". Faktycznie "dokladnie pametasz" :D
nie jest niespotykanym, ze spada rakieta na terytorium kraju ktory graniiczy z krajem atakowanym przez ruskich.
( ͡º ͜ʖ͡º) Ale mam z was beke konfopisowskie ziobra xD
Jakbyś mógł mnie oświecić jeszcze, czym to rzekomo się martwię, bo przyznać muszę, że ugrzązłem gdzieś na meandrach twej żelaznej logiki? Ja jestem zdania, że trwały pokój wiąże się z obecnością wojsk Zachodu na prawym brzegu Dniepru, więc tym bardziej nie wiem, o ch[autocenzura]j raczy ci chodzić.
@Pan_Monciwoda: