Aktywne Wpisy

curiousboi +12
Dalej nie czaję dlaczego ci ludzie stoją w kolejce do bramki, przecież można siedzieć i czekać aż wszyscy wejdą #ryanair #podroze #podrozujzwykopem
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Roszp +197
To może wyglądać jak zwykły papier toaletowy, ale te podstawki pod kable, a w zasadzie Kondycjonery Układające Pola Elektromagnetyczne (KUPE), są zaprojektowane przez najtęższe umysły i najostrzejsze uszy. Każdy walcowaty przetwornik bifurkalny został wykonany ze specjalnego, niemagnetycznego materiału wybranego metodą odsłuchową. Dzięki temu pole elektromagnetyczne wokół kabla nie odkształca się, zapewniając idealny przesył bez zakłóceń. Wokół przetworników owinieto kilkaset cienkich warstw celulozowego kontrolera wibracji, który dzięki kontroli nawijania przeciwnej do siły coriolisa,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![Hałas w centrum Szczecina. Mieszkańcy mają dość [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4fc5b229b5bd8aca4011dfab6fd092ad6969d5158046d0dcd049e09202286350,q80.jpg)

Zjedliśmy śniadanie, mam 3 brudne talerzyki i 1 garnuszek. Czy ludzie naprawdę na to włączają zmywarkę? Czy zdolność używania gąbki i zlewu umarła w narodzie? Chyba dłużej by mi zeszło uruchamianie tego urządzenia, niż umycie tych kilku rzeczy.
#zalesie #wyznaniezdupy
@bukimi: na co komu pralka podczas kilkudniowego wyjazdu? Regularnie spotykam je w takich apartamentach i ani razu nie widziałem
@lord_xenu: lenistwo tak, ale żeby debilizm? Masz nawet 2 osoby w domu. Śniadanie: 2 kubki, 2 talerze, sztućce, jakaś miska. Obiad, kolejne talerze, sztućce, patelnie, garnki. W międzyczasie dochodzą różne szklanki itd. Spokojnie zapełnisz w ciągu dnia zmywarkę, by ją uruchomić wieczorem i mieć wszystko pozmywane.
@Boombiddybyebye: tl;dr subop nie potrafi wstawić
Mam zmywarkę od chyba roku i jest super. Czasem puszczam ją raz na 2-3 dni a czasem raz dziennie po kilka dni z rzędu.
Kubki po kawie/herbacie. Talerze z obiadu, garnki, miski kotów, naczynia użyte do przygotowania posiłku.
To nie jest tak, że 1 osoba brudzi 1 talerz dziennie i tyle
@paluszki_rybne: No i właśnie na wakacjach nie siedzę nad garami i nie gotuję, bo też nie siedzę cały dzień pod dachem. Odpoczywam od "tego gówna".
Wiem, że niby "paragony grozy" i w ogóle, ale ludzie serio gotują na wakacjach tyle, żeby zapełnić zmywarkę chociaż raz? Ile czasu oszczędzę na zmywaniu automatycznym po śniadaniu i kolacji w porównaniu do