Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +127
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +25
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Jak do tego pochodzicie? Olać to czy poprawiać, że to ja a nie “wszyscy”? Zauważyłam, że liczy się kto bardziej krzyczy i się chwali “JA” aniżeli siedzi i robi… a z drugiej strony jak się raz wychylisz to jedyne co dostaniesz to więcej pracy.
#pracbaza #korposwiat #praca #it
Jakbyś tego nie wymyśliła to by nikt nie zarzucał że czegoś nie wymyśliłaś, jak to wymyśliłaś to nikt Ci dywanu nie rozkłada.
Jak jutro wpadniesz pod tramwaj to nawet nikt nie się nie przejmie. A jeśli już, to tylko w pierwszym tygodniu, bo będą chcieli Twoje notatki.
Sama zauważyłaś, więcej zyskasz będąc widoczna i twarzą projektu. Głośniej krzycząc więcej zyskasz niż
Robota taka czy inna to jeden wielki teatr - nie jest ważne jak dobrze grasz, tylko która publika Cie oklaskuje. Podczas gdy Ty dobierasz/projektujesz/wymyślasz itp. ktoś inny
A jak dokumentujecie projekty/zadania? Dobry kiero powininen rozpisywać kto za co konkretnie odpowiada plus musisz nauczyć się "sprzedawać" swoją pracę.