Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +32
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
Moseva +115
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Mirki jak to jest. Próbuję kupić działkę budowlaną żeby postawić dom 90% ogloszen niby dzialka uzbrojona a jak dopytam to media w drodze. No i tu zaczynają się problemu znajomi mi mówią że co z tego że sąsiad ma gaz tobie już nie podłącza(niby nie chca podlaczac przez zakaz z eurokołhozu) a na prad będziesz czekał rok lub dwa czy to rzeczywiście tak wygląda? Dzialki szukam w Sosnowcu +10km
@flylanter: jak się dodasz na grupach budowlanych to polecam zobaczyć profile ludzi którzy kolportują ten mit
Jak ja się podłączałem do gazu 3 lata temu to rzeczywiście wstrzymali podłączenia na około rok, potem znów ruszyły.
@LubieSzaszylkiZLublina: ale wtedy wstrzymali bo im kasy na przyłącza zabrakło, tez czekałem parę miesięcy i babka z psg dzwoniła, zebym szybko podpisywał umowę, bo ona nie wie na ile kasy wystarczy
@flylanter: jest różnie i naprawdę ciężko tu o ogólną odpowiedź, że jest tak, albo tak, bo wszystko zależy od sytuacji. Jeśli w drodze jest wodociąg/gazociąg/gównociąg, to zapewne jest on już i tak zaprojektowany tak, by objąć wszystkie działki BUDOWLANE, które (co ważne), były wydzielone w momencie jego projektowania. I tak, w tej sytuacji nie powinno być problemu z podłączeniem, choć zależnie od regionu też może to