Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: dam protipa - można powiedzieć konduktorowi że nie życzy sobie podróży z psem, ten musi wtedy znalezc inne miejsce

Pamiętaj, że jeżeli współpodróżni zgłoszą sprzeciw z powodu umieszczenia w przedziale zwierzęcia, musisz zająć inne miejsce albo poprosić konduktora o jego wskazanie.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ostatnio zadzwoniłem na straż miejską, bo jacyś państwo sobie luzem puścili psy 20kg+ po placu zabaw i się mnie typ na telefonie pyta, a jaki jest właściwie problem i czy psy kogoś pogryzły. Także następnym razem zadzwonię jak już jakiś dwulatek będzie oskalpowany.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: dziecko które boi się psów które śpią to faktycznie jakieś straumatyzowane dziecko. Miałem taką partnerkę kiedyś co jak widziała biegnącego owłosionego szczura to wpadała w panikę i chowała się przed nim. Oswoiłem ją ze swoim psem i zaczęła sobie lepiej z tym radzić. Okazało się że od małego była zastraszana że każdy ją pogryzie i że unikać psów jak ognia. Wszystko przez to że bieda była w domu i
  • Odpowiedz
  • 7
@WielkiNos:

Nic nie sugeruję, ale pitbull/amstaff zmieści się w oknie pociągu.
Jakby moje dziecko się bało to stawiam właściciela kejtra w sytuacji "liczem do czech".
  • Odpowiedz