Aktywne Wpisy

ntdc +167
źródło: 1000013893
Pobierz
Afrobiker +383
źródło: 1000005204
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000013893
Pobierz
źródło: 1000005204
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wszystkie dostępne badania pokazują, że ma znaczenie. Im mniejsza liczba tym większe szanse na trwał, udany i szczęśliwy związek.
@piijany: a winien temu jest internet, social media, portale randkowe i tani transport. Wszystkie te rzeczy zamieniły lokalny rynek matrymonialny w globalny. Kiedyś trzeba było sobie wybaczać, bo abo ten/ta albo nikt, a dziś? Dziś globalizacja daje poczucie nieskończonego wyboru
Inna sprawa że ekscesami nikt się nie chwali.
Ale masz rację, za dużo na liczniku może generować problemy. Choć nie
30ka to jest raptem kilka lat od skończenia studiów, ze 3 po magisterce, a wręcz środek doktoranckich jak ktoś się ambitnej bawi. To jest idealny czas by resztki czasu poświęcić na zajawki - czy to będzie szeroko pojęte podróżowanie (mam tu na
Ja oczekiwałem na pomoc, a dostałem ghosting od @Kitty88 xd morał jest taki, że to puste gadanie, rozwleczone bez konkretów, bardziej nawijanie makaronu na uszy niż realna
@mirko_anonim: Szukasz pustej atrakcyjności, bo jedziesz po autostradzie powierzchowności, takich Karynek jest pełno, wystarczy zakręcić się w ich otoczeniu, w czym problem? Takie Karynki myślą prostymi schematami myślowymi, lubią dramy i emocje, są niestabilne emocjonalnie i niezorganizowane, będą Ci opowiadać o pazurkach i o tym, że Kaśka ze Zdzichem się pokłócili i znowu go rzuciła, tego typu top tematy. Zbierz