Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nawet więcej im więcej związków tym ciężej zbudować relacje na stałe, kiedyś po prostu ludzie sobie dużo rzeczy wybaczali a dzisiaj o byle głupotę się zrywa, znalezienie dziewczyny z liczbą partnerów +5 i więcej jest równoznaczne z tym że tam będzie mniej uczuć
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
przykładny-mędrzec-67:

Jak liczba partnerów nie ma znaczenia to xd.

Wszystkie dostępne badania pokazują, że ma znaczenie. Im mniejsza liczba tym większe szanse na trwał, udany i szczęśliwy związek.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przykładny-mędrzec-67:

kiedyś po prostu ludzie sobie dużo rzeczy wybaczali a dzisiaj o byle głupotę się zrywa

@piijany: a winien temu jest internet, social media, portale randkowe i tani transport. Wszystkie te rzeczy zamieniły lokalny rynek matrymonialny w globalny. Kiedyś trzeba było sobie wybaczać, bo abo ten/ta albo nikt, a dziś? Dziś globalizacja daje poczucie nieskończonego wyboru
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powiem tak: co za dużo to nie zdrowo, ale dziewictwo czy prawictwo w wieku 30 lat to też problem. Ja sam święty nie jestem więc nie chce być hipokryta, ale jakbym spotkał łaskę z takimi excesami jak moje to bym ją kopnął w tyłek ʕʔ

Inna sprawa że ekscesami nikt się nie chwali.

Ale masz rację, za dużo na liczniku może generować problemy. Choć nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-marzyciel-93: @versum_weaver A p---------e. Wszystko zależy jak i czym żyjesz. Jeśli to jest neet przy 30tce, to zdecydowanie to może być problem. Ale w przeciwnym razie? Absolutnie nie.

30ka to jest raptem kilka lat od skończenia studiów, ze 3 po magisterce, a wręcz środek doktoranckich jak ktoś się ambitnej bawi. To jest idealny czas by resztki czasu poświęcić na zajawki - czy to będzie szeroko pojęte podróżowanie (mam tu na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustępliwy-kartograf-41:

Dostajesz to, czego oczekujesz

Ja oczekiwałem na pomoc, a dostałem ghosting od @Kitty88 xd morał jest taki, że to puste gadanie, rozwleczone bez konkretów, bardziej nawijanie makaronu na uszy niż realna
  • Odpowiedz
Ja oczekiwałem na pomoc, a dostałem ghosting od @Kitty88

@mirko_anonim: Szukasz pustej atrakcyjności, bo jedziesz po autostradzie powierzchowności, takich Karynek jest pełno, wystarczy zakręcić się w ich otoczeniu, w czym problem? Takie Karynki myślą prostymi schematami myślowymi, lubią dramy i emocje, są niestabilne emocjonalnie i niezorganizowane, będą Ci opowiadać o pazurkach i o tym, że Kaśka ze Zdzichem się pokłócili i znowu go rzuciła, tego typu top tematy. Zbierz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdyscyplinowany-narrator-27:

Szukasz pustej atrakcyjności, bo jedziesz po autostradzie powierzchowności

ten Sebixowy tryb życia jest Twoim domyślnym trybem
  • Odpowiedz