Wpis z mikrobloga

@dobry-informatyg: ostatnio znajoma też mi pisała ze tam nie ma wojny.Powinno to przejść do historii i uczyć dzieci że część polaków uważała że wojna nie istnieje żeby potem sobie nie słodzić że jesteśmy zajebistym narodem.
  • Odpowiedz
  • 39
@Aleale2: Potem się dziwimy jak podczas drugiej wojny światowej, kraje sojusznicze nie chcieli wierzyć w to co wyprawiają Niemcy z obywatelami podbitych narodów...
  • Odpowiedz
@dobry-informatyg: Wieloletnie tępienie polskiej inteligencji zbiera teraz swoje żniwa. Każda, nawet najbardziej prostacka małpa, ma dostęp do internetu i wszyscy musimy cierpieć wskutek tych prymitywnych ekshibicji chłopskiego rozumu.
  • Odpowiedz
Powinno to przejść do historii i uczyć dzieci że część polaków uważała że wojna nie istnieje

@Aleale2: Ale to juz bylo. Doslownie tak mowili amerykanie o 2 wojnie swiatowej w europie. Tluszcza nigdy nie zrozumie.
  • Odpowiedz
@dan-ok: ktoś tu odkrywa co to są głebokie tyły, zresztą nawet u nas za okupacji ludzie też się bawili, świętowali urodziny, imieniny, święta, wesela, rodziły się dzieci, ludzie poznawali się, to wszystko w cieniu łapanek. egzekucji i pieców Majdanka i Oświęcimia, zwariowaliby inaczej
  • Odpowiedz
to wszystko w cieniu łapanek

@heinrich-von-spychow: hasło klucz. Na ukrainie życie tętni, biznesy sie rozwijają, działaja szkoły, kluby nocne, miliarderzy powrócili ze swoim dobytkiem po pierwszej najcięższej fali. Moja kolezanka w tamtym tygodniu wróciła do siebie do rodziny po kilku latach bo jest poprostu bezpiecznie. Porównywanie do IIWŚ to mocna odkleja
  • Odpowiedz
ostatnio znajoma też mi pisała ze tam nie ma wojny.Powinno to przejść do historii i uczyć dzieci że część polaków uważała że wojna nie istnieje żeby potem sobie nie słodzić że jesteśmy zajebistym narodem.

@Aleale2: bo ten zje*y myślą, że wojna to tylko jak w call of d--y. n-----------a na terenie całego kraju, wszystko rozdupcone, nic nie działa a ludzie w obozach czekają w kolejce na zagazowanie. szkoda strzępić ryja.
  • Odpowiedz