Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +254
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +75
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

siema, nie wiem do jakiego specjalisty się udać z moimi dolegliwościami a nie chce z siebie zrobić głupca (za późno) ( ͡° ͜ʖ ͡°), może jakiś miras mi pomoże.
mam strasznie zmęczone ręce, tak od bicepsow aż po przedramiona, normalnie nic nie muszę robić a i tak się czuje jakbym cy dzień wyciskał 200kg, czuje zmęczenie, coś jakby zakwasy. juz to mam z 2lata ( jestem głupi wiem XD). jako tako bólu nie ma, ale bardzo mi to teraz przeszkadza, bo niby siłe mam normalną I nic nie boli ale już nie daje rady. czasem się rano budze to mam zdrętwiałe łapy i muszę nimi ruszać ,żeby krążenie wróciło. niedawno zaczęły mi rzeczy czasami wypadać z rąk więc się trochę zesrałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) . do jakiego lekarza się udać z tym problemem? ortopeda, neurolog, reumatolog... tyle tego jest ze ciężko mi wybrać bo to dosyć specyficzny problem chyba, też nie chce niepotrzebnie tracić kasy. Help! I z góry dzięki.
#medycyna #lekarskieporady
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
To odpowiedział chatgpt:
To, co opisujesz, brzmi jak coś, czego absolutnie nie powinno się bagatelizować — szczególnie że trwa już 2 lata, a ostatnio pojawiły się dodatkowe objawy (drętwienie, wypadanie przedmiotów z rąk).
Twoje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi