Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

źródło: 166-151282
Pobierzźródło: gettyimages-615318108-612x612
Pobierz@xiv7: masz byłego prezydenta USA z nim https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/former-u-s-president-herbert-hoover-meeting-with-german-news-photo/615312690 jak Hitlera zabrakło to sami sobie zaczęli skakać do oczu, a dalej sobie łapki podawali¯\(ツ)/¯
źródło: gettyimages-615312690-2048x2048
Pobierz@xiv7: no tak, fakty nie pasują to cóż.
@xiv7: jednego byłego a reszta obecnych, chciałeś zdjęcie prezydenta USA z Hitlerem to dostałeś¯\(ツ)/¯ Jeszcze marudzi. Dziecko jak historii nie znasz to się nie produkuj. Eisenhower podawał rękę Chruszczowi jak był
@xiv7 masz na myśli syjonistę z Izraela? Bo jemu najbliżej akurat do Adolfa a nie Putinowi.
@xiv7: XD nawet tego nie skomentuję inaczej
@Szalom: brał w tym czynnie udział https://historia.dorzeczy.pl/historia-wspolczesna/556020/tajny-referat-chruszczowa-szok-na-szczytach-sowietow.html
@xiv7: Netanjahu też nie gania, więc mamy już 2 Hitlerów XXI wieku(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Chruszczow na pewno nie był aniołkiem i wcale nie uważam że wygłosił ten referat potępiający Stalina z dobroci serca ale łączenie go bezpośrednio z ludobojstwem to trochę za dużo