Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 4
@Smarek37: Reagan z Breżniewem wsiada do jednego samochodu? Churchill z Hitlerem wsiada do jednego samochodu? To było niewyobrażalne. Dopiero internet pokazał jak można zmanipulować słabszych intelektualnie ludzi. Rosjanie rzeczywiście mogą mieć finansowe lub obyczajowe haki na Trumpa skoro jest taki posłuszny.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 4
@Kaczypawlak: daj z Hitlerem a nie z wymuszonym sojusznikiem z czasów 2 wojny światowej który odegrał jakąś tam rolę w obaleniu Hitlera
  • Odpowiedz
daj z Hitlerem a nie z wymuszonym sojusznikiem z czasów 2 wojny światowej który odegrał jakąś tam rolę w obaleniu Hitlera

@xiv7: masz byłego prezydenta USA z nim https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/former-u-s-president-herbert-hoover-meeting-with-german-news-photo/615312690 jak Hitlera zabrakło to sami sobie zaczęli skakać do oczu, a dalej sobie łapki podawali¯\(ツ)/¯
Kaczypawlak - >daj z Hitlerem a nie z wymuszonym sojusznikiem z czasów 2 wojny świato...

źródło: gettyimages-615312690-2048x2048

Pobierz
  • Odpowiedz
dla ciebie fakty nie pasują manipulatorze o ruskiej mentalności, dajesz jakichś byłych prezydentów w różnym czasie z d--y a nic tak konkretnego, mam nadzieję że ci co zwalczają ruskich trolli w cyberprzestrzeni zajmą się w końcu takimi jak ty

@xiv7: jednego byłego a reszta obecnych, chciałeś zdjęcie prezydenta USA z Hitlerem to dostałeś¯\(ツ)/¯ Jeszcze marudzi. Dziecko jak historii nie znasz to się nie produkuj. Eisenhower podawał rękę Chruszczowi jak był
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Kaczypawlak: powiedziałem żebyś nie odpisywał bo jesteś dla mnie i każdego cywilizowanego człowieka nikim próbując tego bronić, Trump zaprosił do siebie Hitlera 21 wieku i wymienia uśmiechy, jesteś skończony moralnie co byś z siebie nie wysrał żeby bronić swojego sumienia
  • Odpowiedz
powiedziałem żebyś nie odpisywał bo jesteś dla mnie i każdego cywilizowanego człowieka nikim próbując tego bronić, Trump zaprosił do siebie Hitlera 21 wieku i wymienia uśmiechy, jesteś skończony moralnie co byś z siebie nie wysrał żeby bronić swojego sumienia

@xiv7: Netanjahu też nie gania, więc mamy już 2 Hitlerów XXI wieku(σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: No i co ty mi wysyłasz? Tylko artykuł do rzeczy mimochodem o tym wspomina, w czasach hołodomoru Chruszczow był komisarzem w Moskwie. Nie wiem jaki wpływ mu można na to zarzucać.

Chruszczow na pewno nie był aniołkiem i wcale nie uważam że wygłosił ten referat potępiający Stalina z dobroci serca ale łączenie go bezpośrednio z ludobojstwem to trochę za dużo
  • Odpowiedz