W takich sytuacjach wyobrażam sobie jakby republika zaczęła spamować zdjęciami gdyby na miejscu Trumpa był teraz Tusk.
Swoją drogą, zastanawiam się czy nasi 'patrioci' i widzowie republiki mają jakąkolwiek refleksje patrząc na zdjęcia uśmiechniętego trumpa witającego się z putinem.
@robert_blaszczykowski: A to nie jest tak, że amerykanie kulturowo się uśmiechaja nawet gdy mają wszystko w pompie? Dlatego wszyscy na stanowiskach mają te "sztuczne"usmiechy. Poza tym, każdy z nich ma coś do zagrania a nie sympatie. Pomijam że nas w tym ukladzie nie ma bo nie mamy wystarczajaco sily, ale gdy stramy się ja zwiekszyc to też jest jojczenie na wykopie
@an-drzej wszystkich trolli typu stanowski, max hubner, jan molski czy właśnie na wykopie eduardo-garcia mam na czarnej więc chyba nic nie napisze (chociaż nawet nie wiem czy tak to działa). Szkoda czasu na czytanie politycznych fanatyków.
A to nie jest tak, że amerykanie kulturowo się uśmiechaja nawet gdy mają wszystko w pompie?
@BarszczykZuszkami Nie. Do Zełenskiego jakoś się nie uśmiechał a potrafili się p-----------ć o brak garnituru
@robert_blaszczykowski Przecież republika trafia do ludzi o poglądach Putina. Lubią konserwatyzm. Ja nie ma „pedauf”. Straszą unią a raczej gajropą. Silne państwo (w wyobrażeniach). Kult jednostki. Propaganda lvl max. To wszystko pasuje zarówno do ruska jak i widza ruspubliki.
@robert_blaszczykowski: to się nazywa polityka baranie, nie ma nic dziwnego w tym ze liderzy państw ze soba rozmawiają nawet jak mają sprzeczne interesy. tylko zwykli ludzie się kłócą między sobą o to kto jest dobry a kto zły, a oni się z was wszystkich śmieją i sobie robią interesy XDD
@robert_blaszczykowski: wy macie stwierdzone jakieś upośledzenie? Czy jak? Bo widzę jakieś 90% kretynow nie rozumie na czym polega polityka zagraniczna… wywalone na ten dywan i gesty - ważne jakie cele spotkania są osiągnięte. Są pewne zasady przyjmowania głowy państwa i się tego trzymają - szczególnie atomowego. Wy to przeżywacie tak jakby Trump go na kolanach wital
Swoją drogą, zastanawiam się czy nasi 'patrioci' i widzowie republiki mają jakąkolwiek refleksje patrząc na zdjęcia uśmiechniętego trumpa witającego się z putinem.
#usa #ukraina #rosja
źródło: temp_file9209516822969936346
PobierzNie ma bardziej prawicowej rzeczy już komunizm ¯_(ツ)_/¯
@BarszczykZuszkami
Nie. Do Zełenskiego jakoś się nie uśmiechał a potrafili się p-----------ć o brak garnituru
@robert_blaszczykowski: mają taką refleksję jak im rachoń powie, że mają mieć.
@robert_blaszczykowski: że co?
Tam każdy fikoł jest możliwy żeby tylko lewaków zapiekło...