Wpis z mikrobloga

Cześć, wiem, że pytanie które zadam przewija się tu stosunkowo często, ale może ktoś poznał, odkrył niedawno coś naprawdę fajnego. Mianowicie, jaki fbw jest dobry na początek? Aktualne robię Sakera, ale odnoszę wrażenie, że ilu ma zwolenników, tyłu przeciwników. Ponadto, po treningu mam zwyczajny niedosyt. I nie to, że za lekkie ciężary czy coś, po prostu mam ochotę na więcej. Wiem, że zawsze można ten plan modyfikować czy dodawać inne ćwiczenia, ale może jest jakiś inny, dużo lepszy trening? Oczywiście nie chcę też przesadzać. Na siłownię chodzę 3x w tygodniu, póki co.
#mikrokoksy #silownia #fbw #zdrowie
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LeslieDancer: Nie ma dodatkowych gainsów za przydługie przebywanie na siłce sygnalizując, żeś #przegryw, który nie ma nic innego do roboty.

Najwyraźniej za słabo robisz. Ja nie byłem nawet w stanie zrobić 3x FBW w tygodniu. Prędzej 2x FBW + Góra, a i tak się czułem jak pobity i skopany. Ale ostatecznie lepiej wchodzi push pull push pull większość to bardzo ciężkie serie, krótki trening przyspieszony jeszcze superseriami
  • Odpowiedz
  • 0
@KlapekZeusa: może w jednym, czy dwóch ćwiczeniach, resztę robię tak, że ostatnie powtórzenia to już walka z tym, żeby jakoś zachować technikę. Sporo się ruszam na co dzień, może ma to jakieś znaczenie. Albo macie rację i po prostu coś robię źle ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz