Aktywne Wpisy

michalxd21 +2
Dobra, bo wstyd się było przyznać, ale piszę z ziomkiem i się okazało że nie jestem sam. Tylko dla mnie ten Bad Bunny dotychczas był anonimowy? Myślałem że to kolejny czarny raper z ameryczki B, a się okazało że to biały latynos. Wyszukałem i żadnego utworu nie kojarzę, a mają po 1,6mld odtworzeń na youtube XD
#superbowl #nfl #muzyka #halftimeshow
#superbowl #nfl #muzyka #halftimeshow
źródło: image
PobierzCzy Bad Bunny istnieje naprawdę?
- Ta ignorancie 25.4% (17)
- Nie, zbiorowa schiza 74.6% (50)

KochanekAdmina +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rozumiem, że jeśli w umowie mam wpisaną możliwość wynajęcia innych pokoi to mogę kogoś dorzucić wg prawa.
#exmiter #komornik #lokatorpatolog #wynajem #nieruchomosci #eksmisja #prawo
Tak mówią internety, ale zapewne zaraz przyjdzie jakis lewicowy myśliciel i powie, ze to niezgodne z konstytucja ;)
Komentarz usunięty przez autora
@Adams_GA: tu clue, moim zdaniem znaczy wejścia do mieszkania co owner może zrobić, dziękuje pozdrawiam.
Wytłumacz, jakim cudem firmy które wyrzucają lokatorów nie tylko nie kryją się ze swoją działalnością, ale ją reklamują, wrzucają filmy z "akcji" i nikomu nic się za to nie
Napisałem i wyskakują wyroki, ale teraz jeszcze będziesz sobie trywializował że
Ja wiem, że to nielegalne, ale jednocześnie wiem też, że ryzyko skazania jest minimalne. Prywatne firmy zajmujące się "eksmisjami" prądu faktycznie raczej nie odcinają (nie słyszałem) ale jak najbardziej wyrzucają lokatorów z mieszkań. Tyle, że stawiają raczej na szybkie akcje (dokwaterowanie nieprzyjemnych ludzi) a nie kilkumiesięczne nękanie.
Czym innym jest praktyka a