Aktywne Wpisy

maybe +128
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +79
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Baba na wynajmie placi bez problemu landlordowi za kredyt ale już swojemu chłopakowi to nie bo jak to XD2
Kobieto! @Alzena Chłop podjął ryzyko, kupił mieszkanie, które przecież może stracić bo ubezpieczenia nie obejmują wszystkiego tak jak byś nie wiedziała. Wojna, atak terrorystyczny, masowy kataklizm, masowy pożar (Kalifornia się o tym przekonała niedawno).
Do tego często wpłacił kilkanaście -kilkadziesiat % depozytu, (ja sam wpłaciłem 46% depozytu)
Czyli poświęcił kilka lat życia i oszczędzania żeby rata była już na starcie niższa.
A tys co robiła wtedy? Pewnie podróże po europejskich kutangach, i szukanie siebie, lub kariera w korpo za najniższą, bo inaczej też byś już miała swój dom.
I zamiast wynająć studentkom, i kosić kasiore wyższa niż połowę raty kredytu
To zaproponował po ultra dobrej okazji tobie mieszkać w mieszkaniu bez obcych ludzi nie na pokojach tylko całym mieszkaniu i dalej źle?
Ręce opadają.
Idź i płac obcemu landlordowi za pokoik kwotę kilkadziesiąt % wyższa, i żyj z przypadkowymi ludźmi używając kuchni i łazienki razem.
#zwiazki #takaprawda #przemyslenia #zydkrecikorba #finanse #oswiadczenie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieniadze #nieruchomosci
Kumple pełna zgoda, bo wiedzą ile trzeba wyłożyć siana, poświęceń, a baby?
Obrzucanie nas fekaliami, że nie jesteśmy prawdziwymi mężczyznami, że jak można brać jak landlord kasę, a jak zapytam, czy kupiłaby swoje mieszkanie to
@paula_pila: oczywiście!
Ja mam dom gdzie place za dom ratę kredytu 850£ bo wpłaciłem duży depozyt, normalnie bym płacił 1300£ jak bym brał z najniższym depozytem.
Pokój w mojej lokalizacji kosztuje £600 plus rachunki, ja mógłbym podnająć dwa pokoje
@paula_pila: a landlord ci oddaje z powrotem to co mu nadplacilas kredytu?
Czemu landlord obcy jest traktowany lepiej niż bliski facet? CZEMU?
@paula_pila: no jest lepiej traktowany chłop ok,
Ja wcześniej odniosłem się do twojego retorycznego pytania
Życie nie jest takie czarno białe, a relacji nie buduje się na przeliczaniu wszystkiego na kasę
To że ty masz dom mieszkanie bez chłopa na siebie to jesteś w kilku % kobiet ogarniętych.
źródło: GEJ2a8cXYAAse2z
Pobierz