Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +96
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Historycznygagatek +140
Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

W moim przypadku podwyżka z 98.40 na 184.50 x 4, po rozmowie telefonicznej dostałem 15% rabatu czyli 156.83 x 4
Czyli z 98 PLN na 627 PLN
Tłumaczenie dlaczego zmienili okres rozliczeniowy: "Bo klienci tak chcieli". Przejęcie przez NetArt oczywiście nie ma z tym nic wspólnego.
Znacie jakiś tani #hosting który obsługuje mysql + node.js ?
#webdev #programowanie #linuxpl
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Ja tam z nodeJS nie korzystam (tylko raz dla eksperymentu coś odpalałem), ale tutaj masz dokumentację, w której opisują, jak to u nich działa:
https://wiki.mydevil.net/Node.js
no to ciekawe bo cyberfolks nie ma z nimi nic doczynienia
źródło: image
PobierzPo takiej akcji mirku zrobiłbym migrację i zadzwonił na infolinię post factum, że dzięki ich
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie -> https://seohost.pl/hosting
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.