Wpis z mikrobloga

Na linux.pl obrali ciekawą taktykę na zmianę cen, najpierw podnoszą ceny kilkukrotnie co działało bardzo odstraszająco więc teraz wystawiają FV na 3 miesiące a nie na rok z góry. Jak ktoś jest przyzwyczajony do płatności z góry za rok to sie możne nabrać.
W moim przypadku podwyżka z 98.40 na 184.50 x 4, po rozmowie telefonicznej dostałem 15% rabatu czyli 156.83 x 4

Czyli z 98 PLN na 627 PLN

Tłumaczenie dlaczego zmienili okres rozliczeniowy: "Bo klienci tak chcieli". Przejęcie przez NetArt oczywiście nie ma z tym nic wspólnego.
Znacie jakiś tani #hosting który obsługuje mysql + node.js ?

#webdev #programowanie #linuxpl
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zagor: A przepraszam najmocniej, z rozpędu wypaliłem z cf po przeczytaniu linux i w głowie z automatu pl.com - pierwsze skojarzenie, szczególnie, że głównie na #linuxpl są historie o nich. Anyway jak popatrzyłem na cennik cf to aż mnie wzdrygnęło ale na giełdzie wyniki kręcą więc hajs z klienta musi być łojony zdrowo.

Po takiej akcji mirku zrobiłbym migrację i zadzwonił na infolinię post factum, że dzięki ich
  • Odpowiedz
@zagor: dokładnie o tym pisałem, Nazwa znalazła sobie (nomen omen) nazwę która kojarzy się z dobrą niegdyś marką nie mając z nią nic wspólnego
  • Odpowiedz