Wpis z mikrobloga

@Fortyk: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-08-12/solarium-w-pizzeri-nie-powstalo-wlascicielka-zamierza-pozwac-konrada-berkowicza/

Właścicielka pizzerii z Wielunia (woj. łódzkie) zapowiedziała, że złoży zawiadomienie na posła Konrada Berkowicza i skieruje przeciwko niemu pozew o odszkodowanie. Jak twierdzi, poniosła straty w wyniku rozpowszechnienia przez parlamentarzystę nieprawdziwej informacji, iż otrzymała dofinansowanie z KPO na wybudowanie solarium w swoim lokalu, podczas gdy nie dostała z programu żadnych pieniędzy.

Wioleta Wrzosek, właścicielka pizzerii w Wieluniu stała się bohaterką wpisu posła Konrada Berkowicza na portalu społecznościowym. Podczas konferencji
  • Odpowiedz
@Fortyk do wczoraj jeszcze mnie to nie obchodziło, ale jak zobaczyłem, że ta typiara się wozi w towarzystwie Rutkowskiego i wszystkim grozi to mam z niej taką samą bekę jak reszta xD
  • Odpowiedz
@xfin: Tzw Wykopowe memowe koło, Pojawia się trend, najpierw są przyzwoite memy, potem poziom z każdym dniem spada, przychodzi moment przeruchania mema i bezbekowych postów od bezbekowych użytkowników, aż przychodzi czas w którym temat powoli wygasa i wtedy wchodzi memowy Midas i postuje czyste złoto.
  • Odpowiedz