Wpis z mikrobloga

@Dawid-01100: 4 razy w życiu zapraszałem dziewczyny do kina

2x się powiodło
2x się pytały czy ktoś jeszcze idzie ¯\(ツ)/¯

Powiedzie no oski dwa razy był, ale w sumie z laskami które mi się nie podobały. Zgadnijcie które mi się podobały
  • Odpowiedz
@Dawid-01100: kiedyś zaprosiłem koleżankę do kina to stwierdziła że pójdzie z bratem...

Pewnie myślała że ją wymacam. Noi w sumie taki był plan ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Mysteri0nke Mordo bo tutaj chodzi tylko o o-----------e ofiary - bo mój przegryw jest największy (trochę jak chwaleniem się długością kutasa w podstawówce). Jak stare mohery u lekarza
  • Odpowiedz
a najśmieszniejsze w tym wszystkim, jest to, że w początkach tego portalu #przegryw, służył normikom do żalenia się z porażek dnia codziennego, z czasem przejęły go trole typu typa bez oszczędności, a dziś jakieś cioty, przebierające się damskie ciuszki, z każdym kolejnym rokiem jest to coraz bardziej żałosne

@Miroslaw_juz_nie_suchoklates: Pamiętam gdy tag służył do żalów dnia codziennego.
  • Odpowiedz
@Miroslaw_juz_nie_suchoklates: tak było, sam pisałem na tagu o tym że mnie dziewczyna sfriendzonowała. I ludzie dawali sobie porady jak podrywać, jak ćwiczyć i tym podobne. Tak samo było na jbzd.
Blackpill strasznie ludziom zaszkodził.
  • Odpowiedz
@Mysteri0nke: przecież wedle standardów aktualnego przegrywu to mało kto się łapie.
Kiedyś wystarczyło brak dziewczyny i dużej liczby znajomych
Dziś
Masz chociaż jednego znajomego? Oski
Pracujesz gdzieś indziej niż w ochronie? Oski
Nie boisz się powiedzieć dzień dobry kasjerce i gadać z ludźmi na
  • Odpowiedz