Aktywne Wpisy

Teuvo +57

Teuvo +40
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWięc no... jedyne co trzyma koalicję to to, że pis to był dramat, ale koalicja która nie ma wspólnych celów to taka bezwładna kulka gówna która się turla i śmierdzi w wielu kierunkach =]
źródło: temp_file8832351808798892451
Pobierz"My uszczelnilismy granice, wybudowaliśmy mur", kiedy dosłownie latali na granicę, przeszkadzali strażnikom, a aktywiści przemycali ludzi.
"My zbudujemy CPK, my to nasz pomysł na rozwój Polski", gdzie narracja powtarzalna nawet przez boty była taka, że to uja komu potrzebne, w Berlinie jest, po co
@Abaddon_Profanator: generalnie to samorządy i dużo miejsc jest "zaminowanych" przez pisowców, bez prezydenta nie da się ich usunąć. Także tak, rząd ma z tym duży problem. Za to też nie było pisowcom wypłacane KPO. Ale cymbały tego nigdy nie zrozumieją.
Do tego telewizje, gazety, banki, niezliczone spolki i fundacje z dziesiatkami miliardow wyprowadzonych z budzetu. Wsparcie klechy na niedzielnej mszy.
@nilphilus: Dla PO to jest niestety jedyny argument od jakiś 10 lat i może sobie wreszcie zdadzą sprawę że ludziom to nie wystarczy i, nie wiem, może trzeba dla obywateli coś zrobić?
Komentarz usunięty przez moderatora
Teraz za wszystko odpowiada PiS xd
To za co PO i przyjaciele biorą pieniądze? Oni coś w tym sejmie robią, czy co?
@nilphilus: Mają też dokładnie takich samych idiotów z IQ szympansa jacy zdarzają innym partiom. Wystarczy wejść na tiktok