Aktywne Wpisy

Wrrronika +3
Boicie sie AI, czy spicie jak dzieci?

wfyokyga +32
Skazuje wszystkich ciemiężców i niewdzięczników na wir, w trybie natychmiastowym bez możliwości apelacji i odwołania.
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
źródło: temp_file2012950810272905817
Pobierz

Pierwszy w---w na psiedciembiorców już wam minął? To ja polecam sobie poczytać Patopaństwo Jana Śpiewaka, żeby przypadkiem nie wyjść ze słusznego oburzenia.
Mi lektura odświeżyła kilka wspomnień w głowie - moja matka pielęgniarka harująca na dwa etaty, moja pierwsza praca za trzy złote za godzinę (kurrrr) na umowie śmieciowej, polisolokaty, kredyty frankowe, bełkot ekspertów od ekonomii w mediach, sranie na "patusów" żyjących za 500+;
a obecnie - budowanie osiedli w polu bez infrastruktury, kosmiczne ceny mieszkań, obniżanie opodatkowania i składek dla przedsiębiorców i wiele, wiele, więcej.
Szczególnie polecam na wakacjach w Polsce, idealnie się komponuje z paragonami grozy za czarniaka.
źródło: 1000019905
Pobierzja w 12-13 mialem 8pln wykonujac obowiazki inzyniera. A i tak nie mialem zle bo moi znajomi w innej firmie mieli 4,90 a jak sie sprawdzili po pol roku to podwyzka o pisiont groszy. W prawdzie studiowalismy wtedy dziennie ale kazdy w robocie mial normalne obowiazki, jak kazdy inny inzynier. Ja w czasie semestru mialem normalnie minumum 160h w miesiacu (a do tego jeszcze
O. Coś takiego :)
źródło: IMG_3901
Pobierz@ipkis123: Bo dzisiaj obecnie na start musisz wyłożyć 50-80k na taką pizzerię przy dobrych wiatrach. No łatwo odłożyć co nie? A nie czekaj jednak niezbyt chyba, że dziadujesz nawet na jedzeniu.