Aktywne Wpisy

MonazoPL +100
Witam, czy gotowa dieta KETO od Vikinga pomorze w zrzuceniu wagi i oponki z brzucha? Czy jakaś inna od nich? A może coś od Brokuła?
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
![Sound Blaster 64 Gold, czyli lepsze wrogiem dobrego [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/62c33b83a0adc040a056c8fc0ff4298ac0afb0ac46af4c52fe7c9d8e6e722ca2,q80.jpg)

- jak Daniel Obajtek przelał 1,6mld.zł. (więcej niż całe KPO dla HoReCa) jakiemuś szemranemu typowi, który po otrzymaniu przelewu rozpłynął się w powietrzu
- jak Paweł Szopa (Red is Bad) dostał od PiSu pół miliarda zł. (~40% całego KPO dla HoReCa) z publicznych pieniędzy, na dywersyfikację swojego przedsięwzięcia, za co kupił sobie m.in. BMW za milion zł., czy też 7 mieszkań w Warszawie
- jak za pomocą Funduszu Sprawiedliwości Zero finansował działalności swoich kolegów
- jak Sasin p-------ł 70mln.zł. na wybory, które się nie odbyły
to tylko takie 4 aferki które mi zapadły najbardziej w pamięć.
@Tom3kt: problemem nie jest to, że hajs poszedł na maszynki do lodów czy jachty, tylko to że się o tym dowiedzieliśmy xD
Dzięki UE, które wymaga jawności wydatków publicznych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komuś po prostu udało się ładnie z tą mapą wstrzelić w viral informacyjny i wywołał efekt kuli śnieżnej
@Tom3kt: Ale z tego co słyszałem w telewizji oni zdawali sobie sprawę, że może wyjść jakieś lekkie zamieszanie.
Oni byli świadomi jak lujowo te środki rozdysponowali, ale po prostu nie chciało im się z tym nic robić ani zmieniać.
Temu rządowi najzwyczajniej świecie nie chce się pracować
https://www.money.pl/gospodarka/kosztowny-upadek-projektu-pis-jedna-ze-spolek-zabiera-glos-6774370027141728a.html
Tam cała suma poszła w błoto (a raczej w gruz). Tutaj przynajmniej nieprawidłowości stanowią tylko jakiś procent z 0,5% całego KPO.