Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +509
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

phantom-love +179
Niesamowite jaką ruscy przykladają uwagę, żeby tworzyć pierdyliard profili i wstawiać wszędzie praktycznie ten sam tekst
D--a to już im się pali z każdej strony
D--a to już im się pali z każdej strony
źródło: Screenshot_20251110_065209_Facebook
Pobierz

Nie wiem co jest ze mną nie tak, może trochę o mnie, mam 180cm wzrostu, prawko, auto, kilku dobrych znajomych, zainteresowania i nie gry komputerowe nie liczą się jako zainteresowania czy hobby mam plany i marzenia na przyszlość, w miarę dobrze się ubieram, brak zakoli, chodze regularnie do barbera, dbam o higiene, używam różnych kosmetyków żeby nie wyglądać i nie śmierdzieć jak bym wyszedł nie wiadomo skąd :D, mieszkam w dużym mieście, lubię spędzać czas poza domem, poznawać nowych ludzi, może nie jestem jakoś super dynamiczny ale też nie jestem introwertykiem, nie mam problemu z organizacją jakiegoś wyjścia ze znajomymi gdzieś i nie czekam az ktoś wyjdzie z inicjatywą tylko sam ją podejmuje. Z charakteru nie potrafię się jakoś precyzyjnie okreslić, raczej jestem racjonalny.
Z wad to chwilowo nie mam pracy a i też walczę z nadwaga, i nie są to puste słowa że mówię że walcze zajadac chipsy w między czasie i popijając je piwem, tylko uczciwa walka, zdrowe odżywianie, ruch, na ten moment w ostatnie kilka miesiący udało mi się stracić 11kg, niestety jeszcze trochę zostało ale myślę że do wiosny uda mi się zrobić fajną sylwetke nawet.
Nigdy nie byłem w żadnym związku mimo że bliżej mi wiekowo do 30 niż 20, nigdy nie "kręciłem" z żadna dziewczyna mimo że chciałem i starałem się podejmować inicjatywę
Czuje pustke, brak nadziei że to się jeszcze kiedykolwiek zmieni i że do końca życia zostanę sam bo nawet tych paru znajomych zalozy własne rodziny i w końcu nie będą mieli czasu żeby nawet odpisać na wiadomość, i te myśli już mi strasznie siadają na głowę i nie potrafię o niczym innym myśleć tylko o przyszłości która będzie właśnie tak wyglądać i lecę cały czas na autopilocie, dzień po dniu czekając na jakiś canon event.
Myślałem żeby pójść na psychoterapie, aby odnaleźć jakiś inny sens życia i wyjść z tego marazmu
#samotnosc #depresja #psychologia #psychiatria
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: #mirekszukazony
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
nie szukaj na siłę
nie, nie znajdzie się sama, ale tryhardujac, będziesz nieszczęśliwy, zdesperowany, a to samo w sobie jest złe
i nie pomaga
No właśnie że próbuję się już jakieś 8 lat przyzwyczajać i nic, im dłużej tym bardziej kogoś "potrzebuje"
Mam psa ale pies nie zastąpi nigdy człowieka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
brak roboty i nadwaga to duże NIE