Wpis z mikrobloga

@phantom-love:
Wstawiać praktycznie wszędzie ten sam tekst to potrafią fajnopolacy, którzy wszędzie tylko "ruska onuca, ruska onuca". Nie wiem już kto mnie bardziej w-----a, realne i faktyczne ruskie onuce, czy fajnopolacy którym Ukrainiec może napluć do buta, a oni go jeszcze założą i będą mówić jak wygodnie się chodzi i jaka amortyzacja.
  • Odpowiedz
@Buzdygan666: Ale on nie chce jednych i drugich. On też nie chce większości Polaków, którzy tak się składa że nie podzielają jego chorych poglądów. Zamknął się taki w swojej piwnicy, zatkał sobie uszy i śpiewa LA LA LA i z myślą że Polska leży na jakimś Marsie i jest potęgą jak w XVI wieku. Kacap mu zakręcił korbą a jemu się wydaje że sam wpadł na te wszystkie pomysły.
  • Odpowiedz
@phantom-love Sprawdziłem na fb, ten profil jest utworzony w 2015, a to że w październiku popracie dla przyjmowania Ukraińców naprawdę było niskie, Ci ruscy co tworzą te profile są u Ciebie w domu czy co?
  • Odpowiedz
maja dodatny bilans w podatkach to juz zamykaja mordy xD

@harrame: szkoda tylko, że wyprostowanie ich klamstw nic nie zmieni, bo następnego dnia dalej będą powielać propagandę.
  • Odpowiedz
fajnopolacy którym Ukrainiec może napluć do buta, a oni go jeszcze założą i będą mówić jak wygodnie się chodzi i jaka amortyzacja

@fantazm: Tylko, że takich osób nie ma bo to następny brauniarski strawman a sam wykop jest pełen tych innych xD A fb taki to zalany k---a olginiakami i przygłupami, że głowa mała. A jeszcze, żeby jakiś "fajnopolak" tak bronił Ukraińca jak ty piszesz to ani razu nie widziałem.
  • Odpowiedz