Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +278
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +94
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

źródło: image
PobierzPaanie wybory się dawno skończyły, teraz, żeby zaplusować musisz wymyśleć coś bardziej oryginalnego.
Jak masz być uczciwy, to pokaż jakie kwoty zdefraudowala konkretną ekipa, bo na razie Sasin, respiratory czy FS przebija bez problemu KPO o kilka rzędów wielkości, gdzie udział
A słynne 70 mln jest z kolei zaniżone, bo z kosztami magazynowania i utylizacji to przekroczyło 100 mln spalonych pieniędzy polskiego podatnika.
Nie wiem, czy wiesz, ale twój somsiad ma drukarnię. Zarobił na tym miliona i kupił se za to jacht - sprawdź jego insta i ci zaraz para z uszu pójdzie.
źródło: 1000005588
Pobierzźródło: Screenshot_20250810_225600
Pobierzźródło: Screenshot_20250810_225926
Pobierz