Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

Pamiętajcie - dlatego Janusze psiembiorcy boją się jak ognia zwiększenia opodatkowania biznesow, bo musieliby się dzielić tym co ukradli
Oni r-----------a własny kraj jak kiedyś kolejna hutnicza uprzywilejowana klasa - szlachta
Zandberg to powinien uderzać już w Memcena, że właśnie tego typu cwaniaków broni, a mentzen obraca kota ogonem, że to przez te dotacje, bo podatki powinny być niskie i proste XD
Wiecie czym to się skończy jak "podatki będą niskie i proste"? Właśnie tym, że będzie równa stawka i takie Janusze będą odkładały jeszcze więcej kasy, a ty żuczku na etacie będziesz się dokładał większy % swojego budżetu
Zaorać - jak to nie otworzy wszystkim oczu to nic tego nie zrobi.
#antykapitalizm #polityka
Arguemnt z Zandbergiem trafia tylko do mało rozumkow, którzy zobaczyli screen jego twitta i nie słuchają tego co mówi ogólnie w tych sprawach. Innymi slowy, śmieszny i bez sensu.
A memcen mógł se głosować przeciwko, nie zmienia to faktu,że jego model państwa robi dobrze tego typu cwaniakom więc niech teraz też nie cwaniakuje jak na postach swojej kancelarii wrzuca posty jak bohatersko wrzuca w koszta konsole do gier albo swego
I będziesz bulic więcej, spokojnie.
Chcesz mi powiedzieć, że nie słyszałeś tego co mówi memcen? Bo nie chce Cie podejrzewać o to, że nie rozumiesz skutków tego co proponuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasponsorować ci lekcje czytania ze zrozumieniem?
źródło: KlinPS
PobierzTak tak
Typie ja piszę o hipotetycznym państwie Memcena, ja dobrze wiem o czym piszesz.