Aktywne Wpisy

Onkosfera +286
Wyżalić się muszę, bo się uduszę. Właśnie umiera moja babcia. Nie wypada mi narzekać, bo kobita ma 101 lat, ja sama jestem stare pudło powyżej 40, zaś główny ciężar zajmowania się babcią wziął na siebie mój 72 letni ojciec. Ja pełnię funkcję pomocniczą, jestem samozwańczy asystent opieki paliatywnej.
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
źródło: 1000052806
Pobierz
dzony77 +513
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A wykop przecież i tak był odrealniony w tej kwestii, co pokazały wyniki wyborów prezydenckich.
Tu już nawet nie ma co walczyć o wyniki kolejnych wyborów. Ludzie z KO powinni teraz napchać kieszenie rozkradając nasze pieniądze i zostawić politykę, bo to już nie ma sensu.
Odrealnione miernoty rzuciły Polskę w objęcia koalicji PiS-Konfa. Gratuluję!
#kpo #polityka #bekazlewactwa
źródło: IMG_0619
Pobierz@erni13: Też to zauważyłem, od wczoraj praktycznie zero tuskobotów.
Poza tym, skoro proste janusze prowadzące pizzerie wyciągnęły tyle siana na solarium czy zwiększenie karty dań poprzez oferowanie połowy porcji, to wolę nie wiedzieć, co robią w tym momencie prawdziwi profesjonaliści w tym fachu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cóż, może chociaż niektórych olśni skąd naprawdę biorą
źródło: Bez tytułu
PobierzPoza wykopem to już w ogóle
Jeszcze skrypt do kopiuj-wklej z Kremla do nich nie doszedł.
@erni13: XD dalej nie czytam
@erni13: Cały budżet KPO na HoReCa to 1,2 miliarda. Górnicy dostaną w tym roku 8 miliardów.
Czy jestem w-------y na PO? TAK
Czy to coś zmienia?
Afera tak duza ze chyba nawrockiego to musialo wkurzyc bo podpisal jakis papierek o cpk, chcial byc jak trump ze ledwo dostal sie do wladzy i cos robi a tu cyk afera i malo kto to zauwazyl xD
@ipkis123: warto przypomniec, ze to Morawiecki zlozyl ten projekt w Unii pod KPO, oni odpowiadaja za strukture tego i pierwsza faza skladania wnioskow odbyla sie jeszcze przed wyborami 2023, ale finansowanie bylo blokowane bo KPO bylo blokowane. KO odblokowalo KPO ale juz za pozno zeby cokolwiek zmieniac w projektach wiec wyszlo jak wyszlo. Jedyne co KO moze teraz zrobic to kontrolowac to i ew. cofnac
Ciężko wymyslec co mogłoby przestawic wajchę.
@erni13: Tym się różni wyborca od wyznawcy